Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona pogodą

czy są tu jacyś faceci...?? bo mam pytanie, otóż mam pewien problem, mam

Polecane posty

Gość zmęczona pogodą

fajnego kolege, normalnie najlepszy kumpel na świecie, nawet prawie jak najlepszy przyjaciel:) ale od pewnego czasu wiele osób, naszych znajomych mówi mi, że on czuje do mnie miętę, że to widać i wogle wisi "coś" w powietrzu, ale ja niby niczego nie zauważyłam takiego raczej, poza tym że jest ostatnio bardziej opiekuńczy. W sumie to może bym i chciała pogłębić znajomość:) ale jak ja wyskocze z takim czymś, a on nic jednak nie ma do mnie, to szkoda mi naszej znajomości, bo to juz nie bedzie to samo. Więc pytam niby jak facet-przyjaciel okazuje że jest bardziej zainteresowany? jak to mam poznać?

Gość zmęczona pogodą
halooooooooooooooo

Gość tu sami kastraci

Gość zmęczona pogodą
tak też myślałam...

Gość aris
o widze ze ciekawy temat tez mam podobna sytucje tylko ze ja z dziewczyna, nie wiem jak ci to napisac ale mi wydaje sie ze akurat moje zachowanie idzie latwo rozpoznac(wiadomo kto moja kolezanka a kto cos wiecej) ale jak nie doradza ci sie o dziewczyny i nie opowiada o dziewczynach to moze cos do ciebie czuje i ma taki problem jak ty.napisz mi jak wy dziewczyny dajecie swoim zachowaniem do zrozumeinia kto jest waszym kumplem a do kogo czyjecie cos wiecej

Gość zmęczona pogodą
no nie opowiada mi o jakichś tam laskach, nie pyta o rady. Często zdarzało mi się tak jakby czuć się przy nim inaczej, i już niby chciałam żeby coś zrobić w tym kierunku, ale jak się okaże że jednak on nie??? Zresztą juz mi ktoś mówił, że jak nie podejme jakiejs decyzji i czegos nie zainicjuje to od da sobie spokój. Nie wiem czy aby to nie już, albo juz niedługo...

Gość rewinen
zbliż się trochę i zobacz jak zareaguje, potem jeszcze bardziej się zbliż itd.

Gość zmęczona pogodą
ale jeżeli on nie chce nic więcej ode mnie to juz nie bedzie tak jak wczesniej między nami, jak ja mam potem się z nim niby przyjaźnić, szkoda mi bedzie jeśli już nie bedziemy mieć takiego kontaktu

Gość tak tak tak......
ryzyko- piekna sprawa :)

Gość zmęczona pogodą
no jasne ryzyk-fizyk ale dla mnie ważna naprawde jest jego przyjaźń, chociaż wiem że gdyby ją pogłębić, to było by suuper:)

Gość Sedzia Dreed
facet nagle częściej szuka kontaktu z tobą więcej pisze sms, na gg maile itp uśmiecha się pod ciebie, zauwaza zmiany makijazu, nowy ciuch itp ogólnie jest go więcej w twoim życiu :)

Gość no i co wtedy powinna zrobić
dziewczyna jak to zauważy? od razu mu powiedzieć że chce spróbować?? jasne

Gość Sedzia Dreed
Robić dokładnie to samo, aby chłopak nie pomyślał, że zainteresowanie jest jednostronne.... dużo chłopaków zniechęca się przez brak reakcji dziewczyn...

Gość Sedzia Dreed
zadowolona z odpowiedzi ?? :)

Gość zmęczona pogodą
no pewnie:) a co tam! podjęłam kobiecą decyzję! nic nie tracę!! no to zaczynam startować:P

Gość aris
masz racje pogadaj z nim a jezeli on nic nie czuje a widze ze sie zancie dlugo to nie powinien sie obrazic.jak juz pisalem tez mam podobna sytucje ale nie do konca bo z ta dziewczyna znamy sie dlugo ale dopiero teraz sie troche zblizylismy.tak mysle ze niedlugo sobie z nia szczerze pogadam.i napisz tu jak tam ci poszlo z tym kolesiem.pozdro

Gość slowa autorki
ja mysle ze to powinno wysjc samo, jako s wykladanie kawe na lawe nie jest takie fajne, moze posiedzcie razem umowcie sie na film albob obejrzyjce cos u siebie w domu i wtedy sie okaze

Gość aris
czasami takie rzeczy wychodza same to zalezy od waszego temperamentu i charakteru ale czasami po poprostu nawet spotkania sa takie ,, niewinne,, i trzeba niektore sprawy powiedziec i wyjasnic