Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gudro

gehenna uczuciowa

Polecane posty

Gość gudro

to juz pół roku po rozstaniu... równiez bez żadnego kontaktu.. nie wiem dlaczego, czuje że to nie koniec.. czy to pobożne zyczenia czy kobieca intuicja..? a może obłęd..? jak sadzicie..?

Gość grejfrutowa
Sądzę, że to pobożne życzenia, które jeśli nie zmienisz podejścia, mogą zamienić się w obłęd.

Gość Prying
możliwe ze kobieca intuicja... podpowiada Ci ze jednak uczucie nie wygaslo i wszystko rozpali sie na nowo.. jak sie rozstaliscie?

Gość znam ja to
U mnie mineły 3 miesiące, kontakt naprawdę sporadyczny, smsowy i zawsze z mojej inicjatywy ... także sądzę, że to jeszcze nie koniec. Chociaż nie mam ku temu żadnych podstaw, bo jasno usłyszałam od niego, że nie chce ... szlag mnie trafia, że nie potrafię powiedzieć sobie - nie. Wolałabym sądzić, że juz nigdy go nie spotkam, ale ... ech.

Gość gudro
taaaa..... to okropne.....

Gość ascdc
heh, wrażenie że to nie koniec towarzyszy nawet rozstaniu z kimś bliskim z powodu jego śmierci! tak więc to co ci się wydaje o niczym nie świadczy ale jak chcesz, sprawdź to, skontaktuj się, a nuż da się coś zrobić

Gość gudro
ascdc.... po twoim komentarzu przeszły mnie ciarki.... faktycznie, masz racje.... boje sie ze wpadnę w obled.....