Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amos

Telefon ...

Polecane posty

Gość Amos

Sprawa wygląda tak. Mój mężczyzna [jesteśmy razem rok] ma dwa telefony komórkowe. Oba służbowe, znam oba numery, na oba piszę i i pięknie. Tak jest od początku, od kiedy się poznaliśmy. Ostatnio jednak ja piszę na jeden, a dostaję odpowiedz z drugiego. Dzwonię pod jeden numer, a on czasem odbiera, ale często też oddzwania z drugiego. Chociaż głównie chodzi mi o te smsy, wydaje mi się to bez sensu. Oddalił się ode mnie, kłócimy się, ścieramy, on ma coraz mniej czasu, ale mówi, że nic się nie zmieniło. Jest to także bardzo zapracowany człowiek. Nigdy nie podejrzewałam go o romans, ale już sama nie wiem ... przyjaciółki mówią, że coś musi być na rzeczy. Często też wyłącza jeden telefon. Ostatnio rozmawiałam z nim i umówiliśmy się, że zaraz do niego przyjadę na noc. Jak juz miałam jechac, zadzwoniłam z samochodu, że będę za 20 minut, żeby po mnie zszedł. Okazało się, że telefon przez który dopiero co rozmawialismy ma wyłączony! Naprawdę sama już nie wiem, bardzo się kochamy, mamy wspólne plany, tylko te cholerne obawy. :(

Gość mój też ma dwa telefony
i też różnie z nimi jest, czasami nie moge sie do niego dodzwonić bo albo wylaczony jeden a drugiego nie odbiera wkurzylam sie i odbylam z nim poważna rozmowe nic sie nie dzieje bez przyczyny w moim przypadku też tak bylo, jak facet coś ukrywa albo jest gdzieś i wolalby żebyś nie wiedziala to tak jest reaguj poki wcześniej!!! porozmawiaj z nim !!!

Gość sgsfdgg
ale tylko telefony cię niepokoją? jak tak to od razu ci mówię że mam dwa, żaden nie własny (jeden służbowy, jeden mamy), i tez nieraz jeden wyłączam, raz piszę z jednego, raz z drugiego... a często mam chęć i jeśli mogę to wyłączam oba i nie ma to nic wspólnego z moim życiem uczuciowym