Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BubiGirl

PRZEDLUZANIE WLOSOW - ZA I PRZECIW!!!!!!!!

Polecane posty

Gość BubiGirl
OSTATNIO MYSLE O TYM ZEBY PRZEDLUZYC WLOSY, ALE IM DLUZEJ DRAZE TEN TEMAT TYM MNIEJ MI SIE TO PODOBA...CZY KTOKOLWIEK MOZE MI WKONCU OBIEKTYWNIE POWIEDZIEC JAK TO JEST Z TYM PRZEDLUZANIEM. OPLACA SIE POZBYC OK 700 ZL?

Gość nie oplaca sie

Gość BubiGirl
no tak.....nie oplaca sie, moze jakis komentarz? Dlaczego? Probowalas? Masz jakies zle doswiadczenia?

Gość BubiGirl
Chyba sobie niepodyskutuje...:)

Gość ja mialam
zageszczanie wlosow - robi sie to taka sama metoda. Zageszczalam glownie dol glowy z tylu (25 pasemek) - poniewaz wlasnie tam sporo wlosow mi sie wykruszyla po farbowaniu :( Ja osobiscie bylam bardzo zadowolona - poniewaz nie musialam scinac wszystkich wlosow (w celu wyrownania), tylko z powczepianymi pasmami odczekalam az moje wlosy troszke odrosna :) Poprzyczepiane pasemka mialy trzymac 3 mies - a chdzilam z tym pol roku! :D (tyle ze przy przedluzaniu byloby juz po 2-3 mies. widac odrastajace wlosy z przodu - a to nie wyglada za ciekawie) W sumie bylam bardzo zadowolona :) Pozdrawiam!

a po co chcesz prrzedłużać włosy??? modna jest teraz krótka fryzura.. victoria beckham się pozbyła swoich doczepianych włosów bo przeszkadzały... ciekawi mnie czemu tak ci zależy na długich??

Gość BubiGirl
dziekuje bardzo dobra kobieto za wyczerpujaca odpowiedz...szkoda ze nikt wiecej nie chce cos powiedziec na ten temat...oj kobitki niczego sie nie dowiem :)

Gość BubiGirl
ja mam wlasnie klasycznego boba na swojej glowie i jakos nie za dobrze sie czuje..nie mialam nigdy dlugich wlosow chcialabym sprobowac pozy tym....chcialabym sie poczuc tak super kobieco i uwiesz swojego faceta taka burza dlugich lokow:) a tak wogole to pracuje z 40 facetami i jakos tak zaczynam sie do nich upodabniac i trace po czesci swoja kobiecosc i chce ja jakos odzyskac...

Gość BubiGirl
a Victoria pozbyla sie ich dlatego ze jej w seksie przeszadzaly:) ale lepiej wygladala w dlugich...ta krotka fryzura sprawia ze wyglada jak kosciotrup...wtedy wygladala zdrowiej

Gość ja mialam
ja tez uwazam ze wyglada teraz duuuzo gorzej ... :O

Gość BubiGirl
nie wiem dlaczego ale dlugie wlosy kojarza mi sie z oznaka zdrowia...takie fajne dlugie zadbane wlosy....moj facet ciagle mi mowi zebym nie scinala wlosow...a ja ciagle to robie....i zaluje...

Gość BubiGirl
hmm..nikt mi nie pomoze....

Gość BubiGirl
halo halo kobitki

Gość marrrrrciiiaaaaa
ja tez jestem tym zainteresowana ... nie mam krotkich wlosow, ale sa slabe i cienkie bardzo chcialabym je zagescic i przedluzyc...

wiesz ja też miałam długie, zdrowe włosy, kiedyś miałam do pośladków teraz poniżej łopatek... długie włosy są nudne więc je skróciłam :P:P:P

Gość marrrrrciiiaaaaa
dlugie wlosy nie sa nudne jesli sa piekne !!! dla mnie zadko ktora kobieta wyglada ladniej z krotkimi niz z dlugimi to sie bardzo zadko zdaza

Gość marrrrrciiiaaaaa
aby bylo ladnie w krotkiej fryzurce trzeba miec bardzo ladne rysy twarzy

Gość BubiGirl
marciiiiaaa dzisiaj rozmawialam z jedna fryzjerka ktora przedluza wloski i mnie zachecila ale czytalam stare forum na ten temat i sa rozne poglady..nie moge sie zdecydowac...mysle ze dlugie wlosy wyszczuplaja...

Gość BubiGirl
z dlugimi wloskami mozna zrobic co sie chce..upiac zwiazac zaplesc..

Gość marrrrrciiiaaaaa
dokladnie

Gość marrrrrciiiaaaaa
ja nie jestem brzydka ale z krotkimi wlosami raczej slabo bym wygladala

Gość marrrrrciiiaaaaa
mialam liedys takie po kark... nie bylo tak zle ale gdy patrzylam na stare zdjecia nie moglam doczekac sie az odrosna

Gość BubiGirl
ja musze w pracy zwiazywac wlosy i mam taki maly wiszacy straczek wloskow ...wygladam smiesznie......naprawde zaczynam myslec o przedluzeniu...na lato w sam raz.....

Gość BubiGirl
ja obiecuje sobie ze nie bede obcinac i ciagle to robie..najdluzsze jakie mialam to do ramion....bylam wtedz troche pulchniutka, ale dzieki tym wlosom nic nie bylo widac...

Gość marrrrrciiiaaaaa
no wlasnie tak jest jak ma sie krotkie wlosy to trudno je pozniej zaposcic bo brzydko odrastaja i sie scina zeby jakos wygladac.. wiem bo mam kolezanke ktora tez ciagle scina a bardzo chcialaby w koncu miec dlugie

Gość BubiGirl
marrccciaaa a znasz kogos kto przedluzyl wloski....

Gość marrrrrciiiaaaaa
wlasnie niestety nie i dlatego siagle sie waham.. i nie wiem czy warto:(

Gość BubiGirl
ja poczekam jeszcze ok miesiaca i sie zdecyduje jakby co daj mi swoj mail to napisze czy bylo warto...chce na walentynki zrobic chlopakowi niespodzianke jesli chcesz dam ci nr gg babeczki ktora przedluzala wlosy calemu baletowi ich troje