Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BubiGirl

PRZEDLUZANIE WLOSOW - ZA I PRZECIW!!!!!!!!

Polecane posty

Gość BubiGirl
5329259 to nr tej fryzjerki...znajdziesz ja na allegro...koszt 659 zl i dojezdza do ciebie

Gość BubiGirl
ojej....

raczej długie włosy i gęste włosy ciężko się układa, mam dużo włosów i mają długość pół metra jeszcze papiloty można robić, upinać też... ale jak się miał włosy długie do pośladków to nie dało się nic z nimi zrobić tylko patrzeć i podziwiać... nudyyyy dziewczyny serio :-D

Gość do eliza....
fryzurę dobiera się do twarzy.oprucz mody na wlosy jest gro klasycznych fryzór, których moda nie dyskryminuje, taką sa długie, zadbane wlosy.moda przechodzi a one wracają zawsze. a Wiktorii poprostu się znudziły.widzialaś ją teraz?już nie ma krótkich-widzialam ją 10 dni temu.

Gość BubiGirl
no i nadal nie wiem co zrobic

Gość do eliza.
700 zł. to za dużo. teraz to popularny zabieg i kosztuje ok.300 zł. wejdz na allegro, a można jeszcze taniej-kupić wlosy i zaplacić tylko za samą usługę. idę już spać i nie mogę napisać więcej. jutro sajrze.pozdrawiam

Gość BubiGirl
mysle ze za 300 zl balabym sie przedluzyc. pewnie po paru dniach okazaloby sie ze nie mam polowy wlosow. moim glownym problemem jest to ze nie wiem czy zdecydowac sie na kreatyne czy mini obraczki

Gość BubiGirl
to ja sie juz zdecydowalam....

Gość mjjsdfrfv
BubiGirl to dla Ciebie niunius007@wp.pl jak bedziesz cos wiedziala daj znac :)

Gość gwiazdoo
Siema . ;* No tak niektorzy mysla ze fajnie jest miec geste lub grube wlosy . Bo geste a grube to wgl cos innego geste- ze jest duzo wlosow grube- ze jeden wlos jest gruby wiec mowi Wam dziewczyny serio ja mam grube wlosy czy tam geste ale to nie jest takie fajne ;// . bo jak rozpuszcze to nawet mi sie nie ukladaja bo mam postopniowane a w moim przypadku to jest beznadzieja !! . ;// . Wiec tera mam wlosy do ramion a tak bardzo chce jzu miec wlosy dluzsze chociaz do piersi ;ddd . ale to gdzie okolo ilu miesiecy trzeba czekac az odrosna? Bo wtedy bym sobie przyzadzila itp .;DD Ale wlasnie mam taki pytanie xd ? Ile trzeba czekac az wlosy odrosna ? . Bo mam tera do ramion a chcialbym miec dlugosc tak gdzie do piersi .. czyli tak gdzies 15 cm. ? .

Gość gość
Nie polecam! Dziewczyny, gdybym wiedziała co mnie czeka nigdy nie przedłużyłabym sobie włosów, dlatego z czystym sumieniem odradzam. Włosy przedłużała mi niby "profesjonalistka" włosami naturalnymi europejskimi za 400zł. Teraz już wiem, że mogły nie być naturalne bo po 1 myciu i nałożeniu tony odżywki ciężko było je rozczesać. Generalnie dużo zabawy. Żeby ładnie wyglądały trzeba je było prostować, co zajmowało strasznie dużo czasu. Często się kołtuniły i puszyły i wypadały przy czesaniu. MASAKRA jak dla osoby prowadzącej aktywny tryb życia, musiałabym ciągle chodzić ze szczotką i je czesać. Generalnie włosy ściągnęłam po 1,5 tygodnia. Pogodziłam się już z wyrzuconymi pieniędzmi, ale nie nie mogę sobie tego darować, bo wypadła mi co najmniej połowa włosów, Wyglądam jakbym była chora na łysienie plackowate:( straszne. A miałam takie ładne włosy tyle, że krótkie. W zasadzie przedstawiłam same wady, niestety nie mogę się doszukać ani jednej zalety. Aha jeszcze jedno uważajcie na panią "profesjonalistkę" Angelikę z Golubia Dobrzynia, zdecydowanie nie polecam. To perfidna oszustka.

Gość KatarzynaKlok
Jak dla mnie nie ma żadnych przeciw. Każda z nas ma prawo czuć się pięknie, a jeśli ja np. czuję się pięknie w długich włosach to takie powinnam mieć. Oczywiście mówię tutaj o przedłużaniu w profesjonalnym salonie jak np. Great Lengths, a nie jakimś podrzędnym. Bo to ma duże znaczenie. W Great Lengths do każdego przedłużania podchodzą bardzo profesjonalnie, włosy moje, jak i hinduskie używane do przedłużania są odpowiednio przygotowywane. Co więcej ja skorzystałam z oferty ich kosmetyków i przyznam, że szampony i odżywki są nie tylko profesjonalne, ale i mega zachwycające.

Gość gość
Wszystko zależy od tego, jaką metodą je przedłużysz i jak dobrej jakości będą doczepiane włosy. Ja mam włosy Hair Talk Extensions https://hairtalk.pl/ i jestem bardzo zadowolona z efektu :) Koleżanki też chwalą :)

Gość gość
Jeśli zależy CI na długich włosach, to opłaca się zapłacić, bo efekt który otrzymasz doda CI skrzydeł, zobaczysz. Tylko wybierz bezpieczną metodę, żeby nie zniszczyć swoich włosów. Pytaj o włosy słowiańskie i technikę hairtalk extensions na taśmach: https://hairtalk.pl/.

Gość gość
Też długo się nad tym zastanawiałam a teraz sama z siebie się śmieje , że miałam jakieś wątpliwości.. :P Trzeba poszukać sobie dobry salon i oczywiście przejrzeć ich wcześniejsze przedłużania.. Ja swoje włosy robię od dwóch lat w Hollywood Hair i mogę śmiało powiedzieć, że jestem od tego uzależniona ;p Uwielbiam ten efekt szczególnie zaraz po przedłużeniu :D

Gość gość
Dodam jeszcze że zgrzewy są bardzo precyzyjne.. taka prawda, że mają chyba najmniejsze zgrzewy w ofercie na rynku. Co co kondycji moich włosów - jest ok.

Ja jestem jak najbardziej za 🙂 To był najprostszy sposób na dodanie moim cienkim włosom objętości, wybrałam studio Miraflores i polecam, stosują najnowsze bezpieczne metody, które nie szkodzą naturalnym włosom.