Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benialina

proszę o poradę

Polecane posty

Gość benialina

witam Was kobitki i proszę o poradę.Muszęzrobić zdjęcie rentgenowskie ale nie mam pewności czy nie jestem w ciąży.Okres mam dostać dopiero około 4-6 lutego więc to jeszcze długo.Robiłam już test ale wyszedł negatywny i trudno mi jakoś uwierzyć w jego wiarygodnosć.Nie bardzo wiem co zrobić hmm Może mi coś poradzicie?? dzięki z góry

Gość benialina
Były przytulanki przed okresem płodnym więc kto wie... Ostatnio sporo stresu i w ogóle może sięwszystko w organiźmie poprzestawiało sama nie wiem.Staramy się z mężem już od pół roku i nic nie wychodzi narazie.. a ja powoli wpadam w obsesję bo na solarium się boję bo jak w ciąży to co,rentgen -boję ,alkohol może zaszkodzić echhhh

Gość do benialina
a który masz dc obecnie?

Gość benialina
mam 18 dc

Gość do benialina
jesli 18 dc a do 6 lutego jest jeszcze 16 dni (lub gdy 4 luty- 14 dni) to według mnie owulację masz jeszcze przed sobą (no gdyby to był 4 luty to dzis ona wypada) zawsze II faza powinna trwać 14 dni natomiast 18 dc to gdyby nawet byłaś w ciąży to jest to baaaardzo wczesna bo raptem ok. 2 dniowa ....ale tak jak pisałm wczesniej zakąłdam ze masz II fazę 14 dniową i owu jest dzisiaj lub za dwa dni

Gość do benialina
sprawdź temp. jak jest wysoka to juz owu masz za soba a co za tym idzie i ewentualne zapłodnienie

Gość benialina
dzięki za odpowiedź.To moja obsesja już chyba :((