Sassy&Wicked 26 Napisano 2 godziny temu …. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 26 Napisano 1 godzinę temu Murder on danxefloor… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Salowa 7 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Murder on danxefloor… Dzień dobry kochana Co tam popiłaś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 26 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Magdalena Salowa napisał: Dzień dobry kochana Co tam popiłaś coś? Ż e n u j ą c e. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 802 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Ż e n u j ą c e. Mało powiedziane, że żenujące. Moon zwariował na moim punkcie i nie potrafi poradzić sobie z koszem. Została mu tylko bełkocząca Dumbo i nikt. A najgorsze jest to, że wariaty typu Śliwka, ruda, Gapa z autyzmem i inni lajkowali jego wpisy (dostałam zrzuty na pocztę, bo ludzie widzą) Screen i idzie do sprawy 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 26 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mało powiedziane, że żenujące. Moon zwariował na moim punkcie i nie potrafi poradzić sobie z koszem. Została mu tylko bełkocząca Dumbo i nikt. A najgorsze jest to, że wariaty typu Śliwka, ruda, Gapa z autyzmem i inni lajkowali jego wpisy (dostałam zrzuty na pocztę, bo ludzie widzą) Screen i idzie do sprawy Widziałam… szkoda, że spotykają Cię takie rzeczy na forum, ale to tylko forum i głowa do góry, twarda sztuka z Ciebie. przegrywy i tak będą ujadać… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 26 Napisano 1 godzinę temu Widziałam, jak bardzo garsonka była podniecona tą przeróbką, chyba cierpi na niedosyt facetów na forach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 802 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Widziałam… szkoda, że spotykają Cię takie rzeczy na forum, ale to tylko forum i głowa do góry, twarda sztuka z Ciebie. przegrywy i tak będą ujadać… Wczoraj i dziś zrobiłam mały eksperyment Pojawilam się i ktoś nie pozwolił mnie i innym rozmawiać, bo blokował tematy i moją zablokowaną skrzynkę. Pozostaje tylko domyślić się, kto to robi i współczuć mu chorej głowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 802 Napisano 58 minut temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Widziałam, jak bardzo garsonka była podniecona tą przeróbką, chyba cierpi na niedosyt facetów na forach. A co ma do roboty? 40 - stka na karku, głowa siwieje, to tyłek szaleje A w niedziele z rolnikiem pójdzie do spowiedzi, pozdrawiając sołtysową Monikę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 26 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A co ma do roboty? 40 - stka na karku, głowa siwieje, to tyłek szaleje A w niedziele z rolnikiem pójdzie do spowiedzi, pozdrawiając sołtysową Monikę Pozyskanym na świętej pamięci naszej klasie Haa ha. Atencja przede wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 50 minut temu 16 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mało powiedziane, że żenujące. Moon zwariował na moim punkcie i nie potrafi poradzić sobie z koszem. Została mu tylko bełkocząca Dumbo i nikt. A najgorsze jest to, że wariaty typu Śliwka, ruda, Gapa z autyzmem i inni lajkowali jego wpisy (dostałam zrzuty na pocztę, bo ludzie widzą) Screen i idzie do sprawy To było bardzo ładnie zrobione zdjęcie w ai. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 77 Napisano 49 minut temu Nie wiem kto zrobił ta przeróbkę i co chciał osiągnąć, bo kobieta na tej fotce jest bardzo ładna. Jeśli ten program co przerobił głowę na łysa nie zmienił, nie postawił rysów twarzy to zazdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 26 Napisano 39 minut temu 11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: To było bardzo ładnie zrobione zdjęcie w ai. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 802 Napisano 35 minut temu 3 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Zgłoszone. Daj jej spokój Poza tym co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 26 Napisano 33 minuty temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Daj jej spokój Poza tym co u Ciebie? Ok. Szykuje się i jadę do lasu. Potrzebuje ucieczki …. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 802 Napisano 31 minut temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Ok. Szykuje się i jadę do lasu. Potrzebuje ucieczki …. Magiczne słowo las, ambona i dziki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 26 Napisano 23 minuty temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Magiczne słowo las, ambona i dziki Wiesz, że zawsze myślałam że ambona to tylko kościelna, dopiero nie dawno się dowiedziałam że istnieje też taka lesna… ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 802 Napisano 15 minut temu 6 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Wiesz, że zawsze myślałam że ambona to tylko kościelna, dopiero nie dawno się dowiedziałam że istnieje też taka lesna… ha ha Z tego forum też można się czegoś nauczyć. Mnie Leżak napisał, że są dostępne kupony z Allegro do Żabki, bo nie wiedziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 5 Napisano przed chwilą Sama jesteś belkoczaca szlora i nie znasz się na żartach sztywna jak te widły w gnoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach