Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaaaaaa

pocę się!!!!!!!!

Polecane posty

Gość malaaaaaaa

witam , mam bardzo kłopotliwy problem, a mianowicie bardzo sie pocę. to jest bardzo uciażliwe i nieprzjemne jak wiadomo. Moze znacie jakies dobre srodki przeciw poceniu, i prosze nie piszcie ze potrzeba codziennej higieny bo ja nie mam problemow z higiena i zawsze uzywam antyperspirantow. Kiedyś w aptece poprosilam o dobry srodek przeciw nadmiernemu poceniu sie i nic mi to nie dalo. A moze wiecie do jakiego lekarza powinnam sie zwrocic o pomoc, bo nie wiem czy do dermatologa czy do ogolnego ?

Gość malaaaaaaa
wstydliwa - własnie ja kupilam w aptece Antidral i przez niego dotalam chyba jakies uczulenie, moze dlatego ze jest bardzo mocnyw swoim dzialniu, na poczatku nawet troche pomagal, ale musialm przestac go używać bo strzasznie mnie pachy swedziały po nim a co za tym idzie byly podrażnione i zaczerwienione . Mysle ze moze znow sie wybiore do apteki ale juz troche sie zrazilam :(

Gość gópja taka
Etiaxil wersja dla wrażlwej skóry z zielonym czy niebieskim paskiem. Działanie - jak dla mnie -lepsze od antidralu no i jest łagodniejszy dla skóry. Jedyna jego wada to cena - ok 40zł.

To normalne, ze po antidralu torche piecze, bo to ma 95% alkoholu. Dlatego ja uzywam na noc i KATEGORYCZNIE NIE po depilacji. Jest jezcze taki preparat, nazywa sie Super Deo. Pare zl drozszy niz Antidral (ok 17-18), to taki maly sztyfcik, ale podobno bardzo wydajny (na okakowaniu napisane, ze wystarcza na rok). Wiec moze sprobuj tego.

Gość malaaaaaaa
gópja taka a czy ten srodek starcza na dlugo? bo ta wada jest dość sporawa, ale jesli jest naprawde skuteczny i starcza na dlugo to mozna sprobowac? a czy to jest w sprayu czy w kulce?

Gość malaaaaaaa
no właśnie i to jest ta wada jego a ja mam dosć wrażliwą skórę, ja go w sumie nie uzywałam na noc a może właśnie powinnam go stosować tak jak ty i to by przyniosło efekty.

Gość to mówiłem ja jarząbek
hej ja też mialam ten problem po pierwsze koniec ze sztucznymi bluzkami!! ubieraj raczej bawełniane (ja nosiłam ciemne dla lepszego samopoczucia, zeby nie bylo widac mokrych plam, bo strach przed tymi plamami jeszcze bardziej nasila pocenie sie) i używam dezodorantów w kulce z oriflame. to nie jest reklama, bo nie jestem konsultantka, tylko ich uzycie jest troche klopotliwe. juz mowie w czym rzecz. nakładam go dosc sporo wiec trzeba czekac prawie 15 minut zeby wyschło, bo to dezodorant w kulce. ale ten czas mozna spozytkowac na umycie sie lub wymalowanie. i fajnie mnie chroni, lepiej niz te nieskuteczne rexony. spróbuj moze Tobie tez pomoze, ja zapomnialam co to mokre plamy, juz nosze wszystkie kolory bluzek

Jak dzieczyna ma powazny problem, to sam antyperspirant jej nie pomoze. Nie ma sie co ludzic. Ja tez uzywalam dobrego antyperspirantu. Wszystko bylo dobrze, dopoki np. nie zaczelam szybciej isc - wtedy klapa :O

Gość kundrie
et, problem znam i nie wiem co mam na niego poradzić :( antidralu juz próbowałam, ale zmywałam go szybciej niż nałożyłam :o ale u mnie to raczej chyba problem psychoczny(ludzi się boję czy co?:O) bo jak we wakacje siedzę sobie na działce,moze być ciepło, idę sobie na spacer -zero plam na bluzce. jak tylko wrócę do miasta i mam isc "miedzy ludzi" zaczyna się, echhhhhhhhhhhhh

Gość malaaaaaaa
o w tym własnie rzecz że ja staram sie uzywac samych dobrych antyperspirantow, np, rexona, laydy spitstick, rożnych z avonu, i nic :( i tak jak pisze wstydliwa to jest poważny problem bo inaczej te wszystkie dobre antyperspiranty by mi pomogly. kundrie - ja w sumie nie zastanawiałam sie nad tym w jakich sytuacjach sie poce bardziej, wiadomo ze jak stres to i pot. :(