Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaa

Jestem sama i.... czuję się super!!!

Polecane posty

Gość karolinaa

Nie musze sie martwic o nieogolone nogi,pachy,nie zawracam sobie głowy depilacją,robie to wtedy,kiedy chce. Nie stoje codziennie po godzinie przed lustrem,nie dbam o linię. Nie czekam z walącym serduchem czy napisał,moja komorka odpowczywa bo nie mietole jej non stop w dloni. Robię co chce i kiedy chce. :D

Gość gólcie się dziewczyny
nie znacie dnia ani godziny:classic_cool:

Gość karolinaa
hehe spadaj :P

Gość rafineria
Wysztstko fajnie tylko wiesz, zaniedbywanie się trąci nie poczuciem wyzwolenia ale lekką samoagresją. Więc nie zrób z sobie roztytego kaszalota z zarośniętymi pachami.

Gość karolinaa
z tego co sie orientuje to od 25 jest nadwaga:P niestety nie jestem grubasem,nie udało Ci sie mnie urazic

Gość karolinaa
ależ rafinerio,nie napisałam ze nie robie tego wcale. po prostu przestało mi odpowiadac codzienne kaleczenie sie maszynka... a jesli chodzi o roztycie to nie ma na to szans niestety:Plubie ruch

Gość Kaszarella
jestem sama i czuję sie bardzo nie super....:(

Gość karolinaa
oj nie przesadzaj. moze znajdziesz gdzies jakis zakurzony film ktorego nie mialas czasu obejrzec,albo ksiazke ktora zawsze chcialas poczytac? nie smuc sie :*

Gość czerwona papryczka
a ja jestem sama, nie umiem tego zmienić bo boję się być nie sama, ale chcialabym nie byc sama i gdzie tu sens i logika???

przepraszam...a jak długo jesteś sama....drugi dzień?:D Bo tak się zachwycasz tą wolnością kosmetyczną:P Pogadamy za parę miesięcy;d

ja tez jestem sama choc troche inaczej, moj facet jest poza domem i bedzie jeszcze dlugo, aktualnie jest mi z tym dobrze, z podobnych powodow, moge dbac o siebie tak jak chce, nie musze sie depilowac, nie musze brac hormonow (tabletek antykoncepcyjnych), nikt mnie nie pyta dlaczego wstaje, kto zrobi sniadanie, kiedy wroce, dlaczego mam smutny wyraz twarzy, dlaczego wesoly, co kupie w sklepie, czuje sie jak na cudownych wczasach

Gość karolinaa
jestem sama juz od prawie pół roku

Gość ismenna
tez uwazam, ze kobieta powinna sama decydowac co robi, a tym bardziej co goli;) faceta nie ma z dali, po co sie meczyc:)

To jeszcze poczekaj...kilka lat...przestanie Ci się to podobać. Będziesz się depilować z zapalczywością godną czekisty:classic_cool:

Gość karolinaa
haha zaleciało dobrymi podszywami z dawnych czasów :P No nic,uważam,że gdy juz zapragnę być z kims znowu bez problemu mi sie to uda poniewaz nie jestem osoba typu:oj nikt mnie nie chce,jestem strasznie brzydka...Nie uwazam sie za cud swiata ale nie mam tez powowdow do narzekania. A co do depilacji :P to moja sprawa co depiluje i z jaka zapalczywoscia

ja tam bylam samotna do 28 roku zycia, po prostu posucha, potem byl i jest udany zwiazek, ale... chociaz wiem ze czasem ciezko nie byc z kims, to bycie samej ma mase plusow wg mnie

ja jestem sama od marca, ale to nie znaczy, że mam nie dbać o siebie. Przecież to wszystko robimy dla siebie! Fakt wszystko ma swoje plusy i minusy, ale są takie chwile, kiedy brakuje mi męskiego opracia......

Gość bzysygzysyf
Okres rekonwalescencji po zakończonym związku każdemu się przydaje. I fajnie, że dobrze się czujesz, ale jak już się zmęczysz tym odpoczywaniem to pewnie ktoś odpowiedni się pojawi... :D Tylko czy ty akurat wtedy nie odstraszysz go widokiem nieogolonych nóg lub pach? :P ;)

mój związek trwał 9 lat, za długo ...................byłam ślepa, nie łatwo po takim czasie zaufać komu kolwiek, ale jest super, mam czas dla siebie, nikt mi nie skrzeczy nad uchem,. Robię to co lubię, bez wysłuchiwania, że się nim nie zajmuję. Ale nie zamykam się na mężczyzn, choć wiem, że to jeszcze nie terazz....

Gość pytacie skond sie wzialem
czyli z tego wynika ze teraz nie jestes, fuj

no ja na przyklad jestem teraz naturalna czyli kosmata, i nic nikomu do tego ciekawosc zaspokojona? to sie zajmij soba skoro tylko tyle widzisz w tym temacie, osobo o nicku "skond"

Gość topolinkaxxxbebebebe
jestem sama i czuje sie super,dbam o siebie,mam powodzenie,kiedy mam chec ide z kumplem na piwo czasem na balety,robie to co mi sie podoba i zamierzam tak trwac...a jak bede miec chec na bara -bara to znajde sobie kogos na 5 minut i tyle!!!!