Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prada..

Pytanie do osób z cerą naczynkową

Polecane posty

Gość prada..

Witam, mam takie pytanko do osób, które zmagają się z rumieniem, naczynkami itd. Jaki krem stosujecie żeby choć troszkę zminimalizować te zaczerwienienia? Bo ja się zastanawiam nad 3: diroseal, sensibo flush lub sensibo ar.Jaki polecacie? Stosujecie jakies kremy z filtrem na terażniejszą pogodę?Jeśli tak to jakie?

ostatnio używałam koncentratu z wit. K Farmony, świetny żel, skutecznie zapobiega rumieniowi. teraz kupiłam Antirougeurs i Diroseal, ale jeszcze nie zaczęłam kuracji. filtrów obecnie używam Avene SPF 50+.

Gość wiki6
a ja od wrzesnia uzywam na wieczor diroseal firmy avena oczywoiscie wody termalnej tez nA ZDzien tez rano oczyszczam twarz mlekiem woda przegotowana osuszam delikatnie recvznikiem papierowym potem spryskuje woda termalna avbene tez osuszam i dopiero krem sensibo ar a pred wyjsciem na pietnascie minut przed zakladam jeszcze krem biodermy z filtrem 50 do cery naczynkowej od srodka pomagam lykajac rutinascorbin pamietaj o dokladnym czyszczeniu twarzy tez na noc tak samo rpbie jak rano widze bardzo duza poprawe mam rumien i naczynka pekajace ale odkad stosuje te kremy sa mniej widoczne od kwietnia po pol roku stosowania tych kremow zaczne stosowac kremy svr podobno tez bardzo dobre tylko drozsze od biodermy i dirosealu avene

Gość a ja stosuje na noc
zwykly krem flosleku (teraz poltlusty, jak sie zrobi cieplej to na dzien mam nawilzajacy) z serii do cery naczynkowej i jest duzo lepiej. tylko mnie nie pekaja naczynka a robi mi sie czerwony rumien, zwlaszcza przy zmianie temperatury, po alkoholu itp.