Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddoris*

proszę pomóżcie mi bo juz nie wiem co robić

Polecane posty

Gość ddoris*
on napewno nie ma kochanki, jesteśmy razem non stop, nie ukrywa smsów czy telefonu , jestem 100 % pewna że to nie to.

Gość no cóż...
przetrząśnij jego komórkę na początek. Ja bym tak zrobiła

Gość ddoris*
nic tam nie ma i nigdy nie było nawet śladu takiego przypuszczenia, to nie to. Chociaż przynajmniej wiedziałabym czemu ak jest :( Ale to nie to:( ksenofaryna jak go podejść? O co zapytać?

Gość no cóż...
kurcze, to nie wiem. A może więcej ( nie gniewaj się ) jakiegoś urozmaicenia w łóżku, wiesz co mam na myśli

Gość Bimbla
Mysle,ze powinnas go na mowic na wizyte u psychologa lub seksuologa,moze ta ma jakis glebszy podtekst. Dla mnie absolutny brak seksu jest powodem do rozstania,ale tylko wtedy jesli juz sie naprawde zrobi wszystko zeby sytuacje ratowac,wiec naprawde,porozmawiaj z nim szczerze i idzcie do lekarza,w koncu oni od tego sa

ja sie nie znam, ale... nie wiem... skoro piszesz ze jestescie non stop razem to moze zróbcie sobie na jeden wieczór wolne, Ty np idz do kina z kolezankami, rozerwij sie sama a potem jak wrócisz i bedzie spał to go moze jakos obudzic... Tyle ze to sposób na jeden raz chyba... :( aaa ! i wydaje mi sie ze wyrzuty ze on nie chce sie z Toba kochac to tak troche ograniczyc bo nie dosc ze cisnienie w pracy bo szef, to jeszcze w domu bo niewyzyta baba... i sie kolo zamyka

Gość ddoris*
a czy to możliwe że impotencja jest u faceta który ma 26 lat? A jeżeli czasem ma wzwód? Moze tak być? Jak to zauważyć? Jakie są oznaki? A z lekarzem pomyślę, wiem że trzeba to jeszcze spróbować ratować. Moze by pomogło?

Gość no cóż...
o właśnie, dobry pomysł, spróbuj gdzieś wychodzić bez niego, żeby miał szansę się stęsknić i odpocząć

o wlasnie. dajcie sobie od siebie odpoczac. a za jakis czas moze jakies wczasy daleko od pracy, szefa stresu?? ale i tak w waszym przypadku nie obejdzie sie bez WIZYTY U SEKSUOLOGA! nie bojcie sie. on wam pomoze.

Gość ddoris*
tzn on mi mówi ze ma dużo stresu, że cały czas czuje ucisk w klatce piersiowej z nerwów ale czy to możliwe żeby taki młody facet miał takie problemy? I zeby to naprawdę wpływało na sex? A jeżeli tak to co z tym zrobić i gdzie się zwrócic?

Gość ddoris*
lepiej do sexuologa czy do psychologa / psychiatry zeby walczyć ze stresem i nerwami? Już sama nie wiem.

Gość ddoris*
chyba tak zrobię , dziekuje ci bardzo :) Moze to faktycznie problemy z potencją :(

Gość ddoris*
a czy mężczyzna w każdą noc powinien mieć wzwód? (tzn rano) Moze powinnam zobaczyc czy tak jest? Bo kiedyś tak miał a teraz coś mi się wydaje ze nie ale nie jestem pewna.

Gość ddoris*
up up

Gość no cóż...
no chyba przed sikaniem mają wzwód rano

Gość ddoris*
no to chyba muszę sprawdzić jak to jest u niego ;) Dziękuję wam bardzo , idę spać :) Mam nadzieję że uda mi sie coś z tym zrobić i jakoś to wszystko uratować :( Dziękuję wam :*