Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astronautka

problem z erekcją

Polecane posty

Gość astronautka

moj facet stal sie oschły od 2 tyg... czasem nie ma wogole ochoty na sex, ma problem z erekcja a nawet jesli juz sie uda to meczy sie meczy i nie moze skonczyc :( zawsze bylo super ekxtra , nic sie nie zdarzalo takiego a tu nagle ... ! :( Nie wiem co sie dzieje , twierdzi ze kocha i wogole , nie ma mowy o zdradzie poniewaz widze go codziennie i nawet nie mialby czasu na poznanie kogos nowego wiec to wykluczone ..... juz mialam mysli ze moze go nie podniecam czy jak... ale mowi ze jak najbardziej wiec sama nie wiem.Nie mam powodow by mu nie wierzyc... czy w parach u was tez to sie zdarza?? jestesmy ze soba od 2 lat.. czekam na konkretne odpowiedzi

Gość astronautka
dzis mu powiedzialam ze byc moze ma jakies poczatki impotencji... ze np chodzi zestresowany, nie moze w nocy spac... alkohol itd, stad te poblemy... a on na mnie sie wydarl ze nie jest ...cytuje.:"pierd***** impotentem, za kogo ja go mam , zaczal wyjezdzac mi cos o gejach, i wogole tak mnie brzydko potraktowal a chcialam mu pomoc :(

Gość babeczka D
bo im tak nie mozna mowic bo ich duma pęka jak to mozliwe ze moga byc impotentami :/ i oni odczuwaja to jako obrazę ! trzymaj sie

Gość astronautka
up up up