Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baaasiaaaa

problemy sercowe

Polecane posty

Gość baaasiaaaa

witam! zapraszam do rozmowy wszystkich którzy mają lub mieli problemy ze swoją drugą połówką....

Gość sztudentkAA
oj to chyba kazdy mial takie problemyyy

Gość równania wyglądają tak
kobieta = problemy zakochana kobieta = bardzo duże problemy

Gość drugą połówką czego...
... tyłka?

Gość baaasiaaaa
a co jeśli dziewczyna jest z chłopakiem, którego nie wie czy kocha...??

Gość baaasiaaaa
kurcze nie mogę zasnąć... a wszystko przez niego... a może i przeze mnie...jestem z chłopakiem 2 lata. mieszkamy ze sobą, ale coraz częściej nie możemy się dogadać... zastanawiam się dlaczego nie może być zawsze tak jak było na początku... nie wiem może to ja jestem za bardzo wymagająca. czy ktoś, kiedyś był w podobnej sytuacji? jeśli tak to proszę pomóżcie jak wyjść z tej sytuacji obronna ręką. zajrzę tu jutro bo chyba raczej nie ma necie drugiej osoby, która nie śpi o 1 w nocy..

Gość meg22.
Każdy kto jest w związku powie Ci że początki to "cukierkowe czasy" i one w pewnym momencie znikają niestety :( Tak już jest i niestety trzeba to sobie uświadomić i zaakceptować

Gość baaasiaaaa
no tak tylko, że to trudno przychodzi. najgorsze jest to, że wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem jest po prostu rozstanie. problem w tym, że kiedy poruszam ten temat z facetem to on od razu za wszystko przeprasza i obiecuje poprawe a następnego dnia jest gorzej niż było. może to brzmi śmiesznie ale tak naprawdę śmieszne nie jest.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
czesc u mnie jest to samo. jestem juz z nim 4 lata ale non stop sie kłocimy bo nie mozemy sie dogadac. na poczatku bylo wszystko tak pieknie a teraz wszystko sie zepsulo. bylam dla niego najwazniejsza a teraz np konczy prace o 15 ale idzie np z kolegami na jakas pizze i przychodzi dopiero o 19. czy nie bylabys zla jekby tak cie traktował twoj facet?

Gość baaasiaaaa
byłabym zła i to bardzo! ja wczoraj przeprowadziłam poważną rozmowę z facetem i na razie jest dobrze... na jak długo nie wiem.. dlaczego tak jest, że nam kobietom tak trudno po prostu odejść i nie męczyć się już dłużej?

Gość baaasiaaaa
tak właściwiwie to mam jeszcze jeden problem... parę miesięcy temu jakaś latawica wydzwaniała do mnie i zapewniała mnie że spała z moim facetem. Jednak on zaprzeczył temu. A ja mu oczywiście uwierzyłam. Ostatnio miałam okazję poznać tą wywłokę. I od tamtego czasu zauważyłam, że ona stara się za wszelka cenę być zawsze tam gdzie jestem ja z moim facetem. sama nie wiem co mam z nią zrobić. Tak szczerze to mam ochotę ją po prostu zasztyletować no ale to chyba nie najlepszy pomysł... czy któraś z was była w podobnej sytuacji???

Zignoruj dziewuchę. W końcu się odczepi, kiedy zobaczy, że nie zdziała nic tymi kombinacjami..

Gość baaasiaaaa
no tak tylko że ja nie potrafię... szlag mnie trafia jak ją widzę

I to ją pewnie tylko bardziej zachęca! Następnym razem odwróc się do niej plecami, i choćby nie wiem co, to nie patrz w jej stronę. Zawsze możecie zacząć bywać gdzie indziej, ale czy to warto aż tak jej ustępować?

Gość baaasiaaaa
z pewnością nie warto muszę przyznać ci rację i spróbuję postąpić tak jak mi radzisz:)