Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agagaga

piszę prace o dyskryminacji kobiet co mogę napisac??

Polecane posty

Gość agagaga

czy moge napisać o molestowaniu seksualnym

Gość Maksim Jakowlew
Napisz że są dyskryminowane bo nie pozwala im się pracować w kopalni na dole

Gość agagaga
napisałam też o przemocy wobec kobiet?? i tak się zastanawiam czy to jest na temat?

Gość agagaga
to juz napisałam :)

Gość topolinkaxxxbebebebe
to raczej nie na temat,ale mozesz napisac o dyskryminacji w miejscu pracy,o mobbingu,o samotnych matkach dyskryminowanych przez spoleczenstwo

dyskryminacja w niewktórych dzoiedzinach sportu czyli sprzeciw zasadzie \"fair play\" :/ Upokarzanie kobiet, napady na kobiety..

Gość lalka taka jedna
Dyskryminacja w anatomii. Faceci mają penisy a my nie:(

lalka ale mi wczoraj o 22;50 pojechalas na moim forum :-/

Gość root or not
No i że już na początku Bóg kobietę zdyskryminował odbierajac jej rozum i czyniąc poporzadkowaną mężczyźnie :P .

napisz, ze kobiety są dyskryminowane nie tylko przez mezczyzn ale równiesz i same kobiety - moze rzucisz nowe swiatło na sprawe, ciekawe jak zostałoby to odebrane ale i nazwane... -możesz jeszcze napisac, ze mają większe prawa do dziecka w razie rozwodu i sąd zawsze stanie po naszej stronie -PO CO SIĘ TAK NEGATYWNIE NAKRECAĆ W TAKIM MŁODYM WIEKU

Gość Alexxxa
Kobieta, która ma dużo partnerów, to dziwka albo puszczalska. Facet - prawdziwy mężczyzna Samotna matka to dziwka, która dawała d* bylekomu. Facet, który zostawił kobietę w ciąży i nie interesuje sie swoim dzieckiem jest usprawiedliwiony. Kolejne dziwki to kochanki, bo przecież to one omotały biednego miśka, a on taki bezbronny. Wszystkie te wnioski nasuwają się po lekturze kafe.

Gość my kosmici pi i sigma
To już napisz ogólnie: kobiety są dyskryminowane przez ludzi, zwierzeta i inne kobiety :D .

Gość wejdź na temat
gdzie ciężarna dziewczyna pyta o niepotrzebne ubranka dla niemowlęcia.... i zobacz co jej piszą INNE KOBIETY gdzie dziewczyna szuka pocieszenia, bo mąż z kochanką na studniówce, a ona w domu połyka łzy po smierci matki.... i zobacz co jej piszą PANOWIE i radzą INNE KOBIETY Nie istnieje dyskryminacja kobiet, istnieje tylko ICH PRZERAŻAJĄCA GŁUPOTA!!!!

Gość poten
Zastanawiam się , czy ktoś mnie tu przypadkiem nie wykorzystuje??

Gość napisz ze pierzemy skarpety
facetom

Gość a gacie
???

Nie wiem, czy interesują Cie przykłady dyskryminacji po śmierci? Miałam kolegę z Turkmenii. Nie wiem jak jest w innych społecznościach muzułmańskich, ale tam mężczyznom kopie się groby płytko, na głębokość metra mniej więcej. Kobiety za to chowa się głęboko /groby głębokości ok. 3 metrów/, gdyż są \"nieczyste\".

Gość ja tam nie wiem
Ale kogo normalnego tak na prawde interesują takie bzdury jak dyskryminacja kobiet :O ?

Przyklady na dyskryminacje kobiet: Polak - czlowiek. Polka - rodzaj tanca. Japonczycy - ludzie. Japonki - klapki. Fin - czlowiek. Finka - noz. Ziemianin - czlowiek. Ziemianka - taka chatka. Wegier - czlowiek. Wegierka - sliwka. Graham - pisarz. Grahamka - bulka. Czesi - ludzie. Czeszki - komunistyczne obuwie, ktore nosilo sie na wuefie. Bawarczyk - pan w osmym miesiacu ciazy, spodziewajacy sie beczki piwa (plec nieznana), koniecznie w spodenkach na szelkach i kapeluszu z piorkiem - znaczy czlowiek. Bawarka - herbata z mleczkiem. Rumun - chlop jak kazdy inny. Rumunka - tirowka. Anglik - dzentelmen. Angielka - kostka lodu z dziurka, lub szklaneczka do wodki. Walijczyk - czlowiek. Walijka - pieszczotliwe okreslenie kija basebalowego. Kanadyjczy k - czlowiek. Kanadyjka - rodzaj kajaka i kurtki Filipinczyk - facet. Filipinka - gazeta Estonczyk - czlowiek Estonka - internetowy pasozyt jedzacy ziemniaki (e-stonka) Szwed - czlowiek. Szwedka - kurtka Hiszpan - czlowiek. Hiszpanka - grypa. Amerykanin - czlowiek. Amerykanka - mebel.

Gość agagaga
mnie to interesuje tzn musi ehh

Gość agagaga
utknełam na wynagrodzeniach tzn nie wiem jak dane obrac w słowach!!

Gość kikikikiki maupa
I jeszcze kilka przykładów dyskryminacji: Holender - człowiek. Holenderka - dachówka Argentyńczyk - człowiek Argentynka - system ratalny Warszawiak - człowiek Warszawianka - stadion

Gość Napisz że ...
kosciół kat. dyskryminuje kobiety od wieków ... w kosciele kobieta nic nie znaczy, ma uslugiwać meżczyźnie, nie ma zadnych praw, ma rodzić dzieci i zajmowac sie domem :-D Poza tym dyskryminacja kobiet - kobiety często lepiej wyksztalcone od meżczyzn otrzymuja mimo to nizsze wynagrodzenie, nie awansuja w pracy bo wyzsze stanowiska zajmowane są przez mężczyzn ...

Gość do napisz że....
Jeśli kobiety prezentuja podobny poziom matolstwa co ty to nic dziwnego że nie awansują, dziwię się nawet że pracują

Gość K8M
Napisz, ze kobiety nie sa/nie byly wcielane do wojska, ze w przypadku wojny, nie idą na front. 🖐️

Gość domyślam się że to czyta
Nie idą na front, tylko do burdeli dla wojska :P .