Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leanne

kosmetyki Avene

Polecane posty

co myślicie o tych kosmetykach???JA uważam, że są naprawdę świetne, ale niestety drogie 😭

Gość niech mi ktos pomoże
ja też uważam, z esą ok. Używałam zima na nartach Cold Creamu i zawsze super się sprawdzał. Używam tez wody termalnej. Kiedyś używałam kremów, ale teraz przerzuciłam się na SVR i nie żałuję, bo znalazłam krem idealny dla siebie:)

Też jestem zainteresowana opinią. na razie mam krem ochronny na dzień - czy dobry ? Na pewno nie szkodzi, więc już jest ok. Poza tym myślę, że to dobre kosmetyki, na pewno lepsze niż La Roche - Possay. Tych niecierpię.

Mnie LRP podrażniają skórę, nie działają, a wręcz szkodzą, brzydko pachną i mają brzydkie opakowanie, a ja zwracam uwagę na opakowania.

no rzeczywiście choć Avene też apteczne mają o wiele ładniejsze opakowania

No właćśnie - Avene ma ładne opakowania. Mam zamiar kupić w niedługim czasie sztyft ochronny do ust, i zestaw do opalania - tzn. jakiś wysoki filtr. Zobaczymy, jakie te kosmetyki będą. Szkoda, że w Polsce jest tak mało kolorowych kosmetyków tej firmy.

używam filtrów Avene, wody termalnej, a niedawno kupiłam sobie Antirougeurs i Diroseal, samoopalacz też jest niezły.

ja używam kremów z filtrami, kremu nawilżającego,kremu do rąk, kremu na zimę Cold Cream, wody termalnej , balsamu i żelu oczyszczającego wszystkie są super!!