Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupup

blagam, poleccie...

Polecane posty

Gość upupup

krem nawilzajacy ktory nie powoduje powstawania niespodzianek na twarzy nie podraznia bo juz nie mam sily:(

Gość AA antybakeryjny
w niebieskiej tubce. ładnie nawilza i nie zatyka porów. Hipoalergiczny wiec nie spowoduje podraznien. Cena ok 16zł

Gość garnier czysta skóra A
na noc.

Gość Babydream
z Rossmana

Gość tylko i wyłącznie
Xerial 5 z SVR. Jest rewelacyjny, porzadnie nawilża, a nie wysusza jak Garnier:o i nie jest tak tłusty jak kremy dla dzici, ani nie zatyka porów jak te twory AA:o jest boski po prostu. Spróbuj, a na pewno nie będziesz załować. Nie ma parafiny, za to ma mocznik, glicerol, glicerynę i masło shea. Trzeba nałożyć cienką warstwę na skórę. Po chwili się wchłania i skóra jest matowa, chociaż sam krem jest dośc tłusty. Ja miałam kiedyś tradzik, teraz jeszcze zaskórniki, skóra się łuszczy z twarzy, odchodzi płatami:O Ale po tym kremie jest dużo lepiej juz po tygodniu. I jak się go zmyje z twarzy, to nadal jest nawilzona:) Naprawdę krem jest rewelacyjny i bardzo go polecam, bo wcześniej używałam i Garniera, i Vichy, i Neutrogeny, i Iwostinu a mojej skórze ciągle czegoś braklowało i tragicznie się łuszczyła, była zaczerwieniona i ściągnięta, mimo że się przetłuszczała:o A teraz mam luz:)