Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam tylko

zakochałam się w koledze z pracy?

Polecane posty

Gość pytam tylko

Mam problem. Jestem ze swoim mężem od 10 lat i choć bardzo go kocham to różnie jest między nami. Nigdy go nie zdradziłam, ale ostatnio zauważyłam że coś się ze mną dzieje. Podoba mi się kolega z pracy i w jego obecności nie mogą się skupić na pracy, trzęsą mi się ręce, robię się czarwona na twarzy i wogóle jest mi jakoś głupio. Nie sadziłam, że jeszcze kiedykolwiek tak się mogą poczuć. Już zapomniałam jak to jest gdy ktoś się podoba. Czy to znaczy, że się w nim zakochałam? Co w takim razie z miłoscią do męża?

Gość to tylko pożadanie
nie mylić z miłościa;) Feromony i tyle.

Gość pytam tylko
NIE!!!!!!!!!!!!!! Ale po wylu latach z jedym facetem to już zapomniałam jak to jest gdy się ktoś inny podoba. Nie zrobiłam nic w kierunku tego aby coś między nami było, sądzę ze nawet nie wie że zwróciłam na niego uwagę. Czy sądzicie, że przyspieszone bicie serca w jego obecności może oznaczać że po prostu on mi się podoba?

Gość *xenia*
Jezuuuuu dziewczyno, jaka Ty jestes infantylna, ile Ty masz lat??? Zadajesz pytania, jak niedoswiadczona nastolata!! "Czy sądzicie, że przyspieszone bicie serca w jego obecności może oznaczać że po prostu on mi się podoba?" :o :o :O

Gość pytam tylko
Może i jestem infantylna jak piszesz ale ja po prostu szukam wytłumaczenia na moje odczycia. Nigdy do tej pory (tzn od czasu ślubu) nie patrzyłam na innego mężczyznę w taki sposób.

Gość *xenia*
A jak dlugo jestes juz po slubie? Oczywiscie, ze jest to fascynacja innym facetem, z tego co opisujesz, ale napewno nie milosc!!! Moze poprostu potrzebujesz odmianny....

Gość pytam tylko
W stałym związku 10 lat, Po ślubie 7. Chyba masz rację to zwykła fascynacja i chęć odmiany, tym bardziej że w małżeństwie ostatnio nie jest najlepiej (podejrzewam męża o zdradę).

Gość NĘDZNA PROWOKACJA ...
nastepnej smarkuli

Gość jawiemwiem
przyspieszone bicie serca może być objawem kłopotów kardiologicznych albo okresu przekwitania :classic_cool: