Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia_monia

przykry zapach

Polecane posty

Gość monia_monia

Jak poradzić sobie z przykrym zapachem współpracowników. Przychodzą do pracy przepoceni!!!!T rudno się skupić na pracy, zjeść śniadanie itp. Proszę o jakąś radę jak zwrócić im na to uwagę ale żeby kogoś nie urazić?

Gość otworz okno
albo bezczelie przejedz sprayem do odswiezania powietrza jak sa wszyscy w biurze.Nie badz taka wrazliwa,ze ich skrzywdzis,z najwodczniej oni maja w dupie to,ze wali d nich an kilometr, bo najwidoczniej nie dbaja o siebie.Czas im to uswiadomic.

Najlepszym wyjściem jest normalnie i wprost - patrząc prosto w oczy powiedzieć: \"Przepraszam, ale muszę Ci sprawić przykrość. Musisz się umyć i musisz nosić coddziennie świeże ubrania, bo bardzo przykro pachniesz i nie mogę tego znieść\"

Gość monia_monia
A jeżeli ani Brise ani okno nie pomaga?

Gość no to juz jest duzy problem
wtedy zrobilabym to,co galazka radzi, no bo to nie jest normalne jak od kogos tak wali.Mozna jeszcze zrobic tak,ze wywiesic ogloszeie,ze w zwiazku z nieprzyjemnym zapachemw biurze prosi sie jego uzytkownikow o utrzymanie higieny osobistej.Wtedy nie obrazisz nikogo wprost.

Gość kochanica francuza
ja najbardziej nie znosze ja jade w minibusie i czuje sie ten caly pot ludzi siedzacych obk i stajacaych.Nie wiem,czy to tak trudno wziac troche mydla

Powiedz może tak delikatnie... Może ktos uchylić okno bo duszbno i nie świeze powietrze. Później pójdziesz krok dalej.

Gość a może właaśnie
zwolnij się z tej roboty tam same śmierdziuchy są. A do busa nie wsiadaj - kup sobie limuzynę

Gość ej pijawka
a co zrobilas ze cie zablokowali

Gość pijawko przyznaj sie