Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ten czas szybko leci

CZY WY TEŻ DOCENIACIE RZECZY DOPIERO JAK JE STRACICIE???

Polecane posty

Mnie rzucil chlopak bo przylapal mnie z kolezanka w lozku.

Gość lubię
Zgubiłam ładną bluzeczkę i teraz doceniłam jej znaczenie w moim życiu.

Gość ożesz nożesz
Nie, zawsze cieszę się z najmniejszych drobiazgów i doceniam wszystkie miłe chwile z bliskimi :) jak się z kimś żegnam, robię to tak, jakby to miało być nasze ostatnie spotkanie, bo nie wiem, co się wydarzy za tydzień, miesiąc, rok

nie, ja bywałam w życiu w takich sytuacjach że było mi źle, bywało że pragnęłam czegoś bardzo mocno i latami obywałam się smakiem to mi umożliwiło cieszyć się chwilą, cieszyć czymś co mam: potrafię zacząć płakać ze szczęścia, gdy nikt nie widzi, bo wzrusza mnie piękno słońca przebijającego się przez liście, majestat i zarazem wdzięk lasu, moje zwierzę patrzące na mnie z radością i ufnością, coś pysznego co mogę smakować dla przyjemności, to że jest mi ciepło, że zasypiam spokojnie a wiatr nie wyrwie mi okna ale może wcześniej trzeba zrozumieć czym jest lęk by cieszyć się z jego braku a, mam takie problemy że szkoda gadać ale to mi nie przeszkadza cieszyć się z czegoś innego radzę to każdemu, podziękować za zmysły, znaleźć chwilę dla siebie, posłuchać ulubionej piosenki... to takie święte chwile, sam na sam z dobrymi cząstkami swojej duszy

natomiast bynajmniej nie cieszy mnie mój patetyczno-moralizatorski ton, sorry, no naprawdę nie chciałam nauczać, niechcący mi tak wyszło, to skrzywienie zawodowo-rodzinne ;P

no dla mnei jest najważniejsza moja wolność, ale każdy ma swoje priorytety odnośnie twojego problemu Barbe, a może ktoś, kto odszedł, zrobił miejsce dla kogoś ważniejszego, może właśnie to odejście powinnaś docenić? :)

trtrtr trafil tam gdzie nie powinien był, i teraz z niecierpliuwością czekam na jego powrót... co do facetów to też mam wiecznego pecha.... Prosze Cię odwiedź mój topik. I przeczytaj sobie... (to odnośnie faceta) i spróbuj doradzić... Moje życie leży w gruzach ;-(

Gość trarara
Barbe Ty masz na głowe? Wszystkch prosisz zeby weszli na twój topik...;o odpusc sobie

Gość pf
ja też nie, doceniam i cieszę sie z tego co mam dobrego w zyciu choć inne rzeczy sie nie układają..