Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poszukiwacz zlota

aby wzbogacic sie

Polecane posty

Gość baba jedna
mozesz zainwestowac we mnie:P:D

Gość kup jakas ziemie niedaleko
miasta, moze byc rolna za grosze, pozniej ja odrolnisz i sprzedaz mniejsze kawalki za duuuuuuuzo wieksza kase albo wsadz na fundusz, mozesz na arke bo przynosi najwieksze zyski albo zacznij grac na gieldzie

Gość ametria
Jak się nie znasz na giełdzie to się w to nie pakuj, bo stracisz. Dla laików dobrym wyjściem są fundusze inwestycyjne.Ja kożystam i jestem zadowolona. Na stronach ekonomicznych są ich rankingi.

Gość ametria
*koRZystam ale wstyd:P

Gość kup jakas ziemie niedaleko
zacznij od gry na onecie a jak sie nauczysz przejdz na prawdzuiwa gielde

fundusze inwestycyjne Lukasa idą długi czas naprawdę dobrze. Arka jest przereklamowana i zaraz siądzie. Na początek nie pakuj się w akcyjne, a np w dynamiczny polski i stabilnego wzrostu

Gość w tym roku
zacznie się prwdopodobie długookresowy trend spadkowy- w długim cyklu koniunkturalnym.... więc zaczynanie inwestowania na giełdzie, może byćbardziej ryzykowne.... gdyż ceny akcji są średnio już za wysokie.... w zeszłym roku to co innego- ja kupowałam w ciemno i prawie na wszystkim miałam nie złą przebitkę.... firmy budowlane nawet 1000% ;)- no ale to ryzykowne- nigdy nie wiadomo jaka zima będzie.... zao to informatyka, banki.... łatwe i przyjemne zyski. w tym roku jak dla mnie szykuje się jeden ciekawy debiut- polska energetyka..... nie wiadomo tylko, czy nasz rząd się "wyrobi".... ale jak tak to ja kupuję na bank ile dadzą w dyskoncie.... może chociaż rzucą koncern południowy.... natomiast ja zarobioną na giełdzie kasę inwestuję w nieruchomości.... najczęściej połowa wkładu własnego + hipoteka spłacana czynszem..... nam już 2 takie mieszania- które nic mnie nie kosztują a drożeją :) myślę też o ziemi uprawnej i posadzeniu tam czegoś, np lasu lub malin, żeby otrzymywać dofinansowania z unii poza tym jest duża dysproporcja w cenach ziemi u nas i w unii więc jest szansa, że ziemia będzie drożeć- dić 1he 8-15 tyś zł .... a w uni nawet 30 tys euro (holandia)... ale to inwestycje długoterminowe.....

Gość ...---...---...
małyLord ty tez niedlugo siadziesz, reumatyzm cie posadzi chyba :o