Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biiidaa

POMOZCIE

Polecane posty

Gość biiidaa

caly czas mam kwasno w buzi!!

Gość biiidaa
budze sie ze strasznym niesmakiem w ustach (kwasno), pozniej caly dzien to samo..

Gość to zjedz cytryne
.);)

Gość biiidaa
to nie jest smieszne, naprawde... zwlaszcza, ze nie wiem, gdzie moze byc przyczyna.... dobrze sie odzywiam itd.... mam slebe zeby i o nie sie boje, o szkliwo.... poza tym, od tej kwasnosci to juz jakichs mdlosci sie nabawilam..... :( jak moge sobie pomoc?

Gość biiidaa
hm? :(

Gość myj zeby
po wieczornym oralku :classic_cool:🖐️

Gość lecz s i e
masz zakwaszony organizm

Gość czerwonyburaczek
kurcze wchodze na forum i co raz wiecej waszych problemow mnie tez dotyczy. Ja mialam podbnie przez kilka dni, mama stwierdzila ze to przez kwasy zoladkowe, ze pewnie jestem glodna itp... ale mi to nie przechodzio, ustailo jakis po tyg. Mycie zebow, plukanie jamu ustnej nawet guma do zucia za bardzo nie pomagala. Ja ogolnie mam czesto taki niesmak w ustach... i to mnie blokuje bo nie moge rozmawaic z kims twarza w twarz bo mam wrazenie ze cos poczuje :(

Gość biiidaa
watpie, zebym miala zakwaszony organizm - dobrze sie odzywiam i mam swiadomosc tego, o czym piszesz. moja kwasnosc w ustach nie jest zalezna od tego, czy cos jadlam, czy nie, czy jestem glodna, czy najedzona. jak jest to jest :( caly czas... nic nie pomaga, jak ktos napisal powyzej - mycie zebow, plukanie jamy ustnej, ziola... jak sie domyslam, to od kwasow zoladkowych. miewalam wczesniej klopoty z zoladkiem... jak zahamowac ich wydzielanie?? :(

Gość biiidaa
czy nigdy nikt tak nie mial??? :(