Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaa

największy sukces- odp na rozmowe kwalifikacyjna..pomocy!!!!!!

Polecane posty

Gość karolinkaaa

witam, Byłam na kiilku rozmowach i zawsze zdawano mi pytanie o najwiekszy sukces. Mam 23 lata, koncze w tym roku studia na ekonomii, nie pracuje jeszcze i jaki ja mogłam juz osiągnąć sukces.. pomocy!! poradzcie co Wy w takich sytuacjach mówicie

p.s. może na razie zahacz się na jakiś wolontariat, niekoniecznie społeczny. Możesz też powiedzieć, że czekasz na sukces, że podjęcie pracy w tej firmie będzie dla Ciebie dostatecznym sukcesem.

Gość karolinakaaa
dzieki za rady, te spoza szkoły to nie aco bo nie robiłam nic takiego, co możnaby uznać za sukces...:( pozdrawiam:)

no to ze szkoły - ukończenie z wyróżnieniem, wygranie jakichś olimpiad, konkursów, wysoka średnia w czasie studiów, zrobienie jakichś certyfikatów językowych itp. itd.

Gość karolinkaaa
dlaczego niektórzy to tylko brednie wypisują..aż przykro się czyta... jak ktos nie jest zaintyeresowny to niech nie wsadza nosa tam gdzie nie proszą... a pozostałym dzieki za porady...ale te olimpiady i średnia.. zaczynam powoli myśleć ze jestem do niczego.. no ale..w koncu na studich nie tak łatwo o super średnią...

Gość ty się źle czujesz...
...jak czytasz te przykłady, a co ja mam powiedzieć - wygrywałam olimpiady, zdobywałam certyfikaty i stypendia naukowe a jakoś pracy nie mam! Może dlatego że nikt mnie o życiowy sukces nigdy na rozmowie nie zapytał?;) :/

Gość malagga
cholera, zestresowałam sie :/ bo jestem umowiona na rozmowe niedlugo :/ co ja odpowiem na takie pytanie? podoba mi sie odp ze na na najw sukces dopiero czekam :) ambitnie brzmi :) a moze tak a' propos - na rozmowie, ktora mnie czeka, ma byc sprawdzona moja znajomosc jezyka, na pewno bede musiala opowiedziec o sobie, ale co jeszcze? czego w temacie znajomosc jezyka moge sie jeszcze spodziewac? ma ktos takie doswiadczenia?

mogą Ciebie spytać dlaczego aplikujesz do tej firmy, jakie masz plany z nią związane, Twoje mocne i słabe strony.

Gość agataagata
czesc, tu masz link do strony z pytaniami z rozmow o prace i przykladowymi-bardzo dobrymi odpowiedziami.Mozna sie duzo nauczyc :) Moja rada: perfekcyjnie przygotuj odpowiedz na pytanie z serii "powiedz cos o sobie" - wydajne sie najprostsze, jest czesto zadawane na rozgrzewke, a latwo mozna sie wylozyc. powodzenia!

Gość karolinkaaa
dzieki za podpowiedzi. Rozmowa dla mnie to bardzo duzy stres...:(((

Gość Kaśka81
Agaaata; Link na niewiele się zda...chyba że ktoś zna biegle angielski, bo cały tekst jest w tym właśnie języku. Tak się zastanawiam, czy to aby nie było złośliwe z twojej strony :/