Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czzzyyy

Czy są jeszcze tacy co dziewictwo stracili po ślubie????? Kobiety i Mężczyźni?

Polecane posty

Gość ona 3456
wątpie

Gość nieeee
ja przed slubem:)

Gość hero
moja najlepsza przyjaciolka czekala do slubu, dzis są juz szczesliwym malzenstwem:)

Gość prawdziwa111
Tak, ja jestem dziewicą, mam 23 lata i jestem z chłopakiem od 6 lat. Czekamy do slubu

Gość kocica24
a ja znam taka dziewczyne co czekala do slubu...

Gość ja nie czekam do ślubu
bo nie zamierzam go nigdy brać. Nawet ni9e jestem wierząca. Ale czekam do momentu, kiedy będę pewna, ż ecałe życie bedziemy razem. A na razie jesteśmy ze soba 2 lata i mamy po 23 lata:) A on tez jest prawiczkiem:)

Gość wow13
ja czekałam do ślubu. Chodziłam z moim obecnym mężem 4 lata i wystarczały nam pieszczoty. Dzięki temu mogliśmy się sobie w pełni oddać

Gość czekajcie do slubu a potem
sie okaze ze wasz wybranek ma zespol Klinefeltera

Gość asienienieczka
Ja ze swoim chłopakiem nie czekalismy, po 2 miesiacach bycia ze sobą to zrobilismy, dajcie spokoj tak do slubu czekac? bez sensu a jak sie okaze ze wogole nie pasujecie do siebie seksualnie? temperamentami? przeciez zycie seksualne jest bardzo wazne w zyciu, małżenstwie... wiele małzenstw sie rozpada przez łóżko... zdradzaja sie bo w domu nie maja tyle seksu co potrzebuja... trzeba sie sprawdzic pod kazdym wzgledem a nie potem płakac w poduszke!

Ja mam już 41 lat i wciąż czekam na stratę dziewictwa i wszystko jedno czy z żoną czy bez bo czekania mam już dosyć!

Gość jak się kieruje instynktem jak
zwierze to sie idzie do łóżka po 2 miesiącach znajomości.....

Gość i my
czekaliśmy do ślubu. On 30 lat - prawiczek ja 25 lat - dziewica - opłacało się :) (P.S. Slub po 3 latach znajomości.)

Gość placuszek świntuszek
nikt noramlny w dzisiejszych czasach nie czeka do ślubu :P to może było modne w XIX wieku ale teraz nie ma sensu sie torturować. Nie robią tlyko tego pary w których to kobieta nosi spodnie i facet jest tak dupowaty że nie potrafi wypukać swojej wybranki. Sad but TRUE

Na pierwszej randce stwierdziliśmy, że pasujemy do siebie jak para kapci ;) i obmysliliśmy plan, co dalej z nami.. Na drugiej randce kochaliśmy się ...mmmmmmh! Na trzeciej zamieszkaliśmy razem.. 🌻 Mieszkamy do dziś razem i jesteśmy małżeństwem. Więc jakie to ma znaczenie KIEDY ??

Gość henry ford und volvo
trzeba zdrowo walnietym w mozg, zeby czekac do slubu. Ale kto komu zabrania byc wariatem, nikt, wiec robta co chceta