Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna samotna 18

pomocy, prosze porzebuje rozmowy

Polecane posty

Gość smutna samotna 18

dlaczego ciagle ucieka od facetow, ktorzy sie mna zaiteresuja, tak bardzo chche zwiazku a jednoczenie od kazdego uciekam.. czy cos e mna nie tak? jak mam to rozumiec?ze szukam odpowiedniego? czy to cos zlego jesli nic nie czuje do danego chlopaka, nie pociaga mnie ani fizycznie czy jego spsosob bycia i odtracam go?czy pownnam wejc w taki zwiazek?gdzie jet granica szukania odpowiedniego partnera a gdzie zwykle przebieranie?boje sie, ze to sie nigdy nie skonczy...

Gość a moge spytac
ile masz lat?

Gość smutna samotna 18
mam 18 lat

Gość smutna samotna 18
czy to cos lego, e jesli nie czuje nic do faceta pod zadny wzgledem to go odtracam?wiem, ze sa faceci, ktorzy mnie pocigaja zawrowno fizyznie(chcoiaz nie sa pieknosciami) a nawet glownie pociaga mnie ich charakter i ciekawia mnie.. ale boje sie, ze to tylko glupie tlumaczenie, i ze juz tak bedzie zawsze..nawte ostatanio dwoch facetow wyznalo mi, ze cos do mie czuja, to ja od razu zniechecam ich do siebie i uciekam itp itd :(

Gość Tomik
Czy to nie jest tylko to ze nie znalazlasz tego jednego co jest dla ciebie. Nie kazdy lubi sie bawic.

Gość smutna samotna 18
tak, ja nie chce byc z kims bylby byc, zreszta niepotrafilabym.. ale boje se, e tak juz bedie zawsze, ze bede uciekac i wymyslac nowe pierdoy by odrzucic chlopaka..a wiem, ze sa takieprzypadki, bo czytalam tu nawet na forum, ze dziewczynymaja po 30 lat aciagle sie boja, niewiadomo czego..w koncu zdziwaczeje i zostane stara panna, ta moja ucieczka jetsdziwnym zachowaniem, o jestem bardzo uczuciowa osoba, tylko ostatanio zamknelam sie chyba w sobie..

Gość wiesz wydaje mi sie
przelam sie:) czasami warto sprobowac, bo uczucie dopiero naradza sie po czasie.. nie zawsze wszystko jest od razu..:) wiesz tylko gorzej jesli nie pociaga Cie on fizycznie, bo po co bniedulko masz sie zmuszac.. ale nie sadze ze zaden Cie nie kreci.. poza tym.. pamietaj ze charakter ma tez duzo do powiedzenia, w koncu wyglad przemija...:) naprawde warto sprobowac:)

Gość smutna samotna 18
tak wiem, e wyglad to nie wszytsko, bo byli kiedys chloapcy, ktorzy wcale nie byli przystojni ale zauroczyl mnie ich charakter i lgnelam do nich po prostu.. ale ja sobie nie wyobraza jakbym mogla byc z kims do kogo nic nie czuje, nie mowie, ze ma byc od rzu milosc noa el nic a nic nie czuje procz lubienia na stopie kolega kolezanka..bardzo mnie to boli, ze tak to wszytsko wyszlo..tez sobie mowie, ze musze sie przelamac, ale jak jestem n w towarzystwie tej osoby i pomysle sobie, ze moglabym z nim byc to az mne odrzuca.. ;| ne wyobrazam sobie

Gość smutna samotna 18
nikt mi nie pomoze..ja chce tyko rozmowy