Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smierc FRajera

Nie ma zajetych kobiet, sa tylko te co zle wybraly ...

Polecane posty

Gość Smierc FRajera

.. to do wszystkich facetow na tym forum.. takie macie miec podejscie.. kazdy z was moze wyrwac jakas dupe, nie liczy az tak bardzo sie wyglad, trzeba byc poprostu PEWNYM SIEBIE.. a nie .... pozdro , i boze ten topik ,, niech sie wpisza faceci bez szans na laske,, jest tak zalosny :) ze szkoda komentowac... nie myslalem ze sa jeszcze takie dupy na tym swiecie w dzisiejszych czasach.. odejdzie od kompa, wezscie sie za silownie, sport jakis, troche solarium ,nauka zeby miec cos w glowie... a w przyszlosci kase i to sie liczy . Np ostatnio bylem z kumplami na dyskotece, wszedl koles ,, niski, gruby, blady jak dupa eskimosa, pryszczaty ubrany w garnitur conajmniej za 10 tysiakow . Z nim byla taka dupa ( cos jak ta z pussycatsdolss, ta czarna ) ze kurde wszystkim kopara odpadla... on wyciagnal kom za 8 tysiakow z brylantami, kiwnal do niej a ona zaczela przed nim tanczyc jak 7 cud swiata ... . i reszta frajerow nazelowanych, wykoxowanych itp mogla patrzec i tylko sie slinic, bo on o 3 rano ja wzial do swojego BMW i pojechal pewnie stukac od rana w swoim domku... i kto powiedzial ze nie macie szans na laske?? Jak nie uroda trzeba rozumem, trzeba byc poprostu w czyms dobrym , wyrozniac sie :) Proste,....

Gość pokaż mi łechtaczkę twojej
dziewczyny a powiem ci kim jesteś

Gość josr
nie ma to jak poprwaic sobie samoocene wypisujac bzdury...niektórym tak nie wiele do szczescia potrzeba:D

Gość Blaoeoo444
trochę zmieniłeś temat, najpierw o pewności siebie, a później o kasie... to coś innego

Gość Blaoeoo444
dokładnie chciałeś chyba poprawić sobie samoocenę, ale trochę masz racji w tym co napisałeś...

Gość ewell
była jego kolejna zabawka kupiona za kase. A w zyciu chyba chodzi o cos więcej. Dziwke kazdy moze sobie kupic.

Gość Blaoeoo444
dokładnie to była dziwka a nie "normalna dziewczyna"

Gość Blaoeoo444
z każdą inną by miał problem, ale jako że ma kasę nie musi szukać tych normalnych

Gość Smierc FRajera
sratata ;) ja tam sobie samooceny nie musze poprowiac ;) poprostu takie powinniscie miec do tego podejscie.. jak sie zakochasz to fajnie zalozysz rodzine, jak nie to bedziesz walil fajne dziwki.. ale najgorsze jest zostac bez laski i bez kasy .. bo wtdy to nic ci nie zostaje ii jaki z tego moral ??? Ze jak nie masz dziewczyny to bier sie za nauke, sport czy cos.. jak juz ja znajdziesz to napewno to co teraz rozwiniesz, nauczysz sie nie zaszkodzi ci , ale wrecz pomoze. a nie pisac topiki ktore sa troche mowiac zalosne....;\ nie obrazajac was oczywiscie, poprostu zmiencie nastawienie do tego . wcale nie jest cool ten co ma dziewczyne a ten bez jest do dupy... trzeba tylko umiec cieszyc sie zyciem, a jak jest trudno to trzeba walczyc a nie ;) a laska sama sie znajdzie... nie teraz, to za jakis czas... zajmiesz sie czyms innym, nie bedziesz o tym myslal, to zanim sie obejrzysz wpadniesz po same uszy :)

Gość 28...
podoba mi się takie podejście jak autora tematu, zawsze pochwalałam mężczyzn którzy nie przestraszą się tego że upatrzona kobieta jest już z kimś, to świadczy o odwadze, pewności siebie, motywacji do sięgania po to czego się chce to odróżnia prawdziwych samców od słabych, lękliwych namiastek nie mylmy proponowanego podejścia z żałosnym skomleniem o randkę czy strzępki uczucia...

Gość ewell
tak naprawde to ma tylko seks. A o miłosci to może sobie jedynie pomarzyć. Nawet mu tych pieniedzy nie zazdroszcze.

Gość Smierc FRajera
... no nie lepiej nie miec ani tego ani tego.. a swoja droga ja niepisalem ze mi o to chodzi, tylko pisalem ze poki sie nie zakochal to przynajmniej ma kase i wali laski pierwsza klasa o ktorych inni moga tylko pomarzyc... lepsze to niz pisac takie topiki przed kompem chyba nie?

Gość 28...
a ja rozumiem przykłąd z tym facetem z dziewczyną na dyskotece, kasa daje pewność siebie ale są inne sposoby na zdobycie czy wzmocnienie tej pewności

Gość 28...
ewell, nie bredź o miłości bo nie wiesz co tamten facet czuje, w każdym razie dla postronnych obserwatorów on ma to czego chce i może mieć więcej i uważam że każdy z nas może osiągnąć co chce tylko "trzeba być twardym, nie miękkim"

Gość 28...
w każdym razie, autorze topiku, zgadzam się z tobą powodzenia :)

Gość Blaoeoo444
ja nie mam problemu z laskami zadnego, mimo iz wcale nie jestem przystojnym bogatym facetem... I faktycznie chodzi tu najbardziej o pewnosc siebie, naprawde zauwazylem to dosyc niedawno... Kilka miesiecy rozstalem sie z dziewczyna z ktora bylem bardzo dlugo i naprawdę byl;em wierny... Potem zaczalem sie zmieniac... Kiedys bylem niesmialy... Teraz nie jestem, mam duzo a dziewczyny twierdza ze bardzo duzo pewnosci siebie... To jest faktycznie bardzo wazne...

Gość Smierc FRajera
nooo i o to chodzi :) chociaz nie mozna zbyt pzresadzac z ta pewnoscia :) ale to juz inny temat :)

Gość Smierc FRajera
nie ze leca na kase... lol skad to wyczytales? pewna grupa lasek leci na kase, tak jak i kolesie.... normalne, nic nowego :) ale wogle ja was nie kapuje ja nie mialbym nic przeciwko, ze jakbym nie mial dziewczyny ktora bym kochal, mialbym duzo kasy i co miesiac inna fajna laske z najwyzszej polki ??? Co w tym zlego??? Jak sie zakocham to bede z jedna a poki nie to ..... . a po drugie to byl tylko przyklad ze ona z nim jest dla kasy, czyli jak ty podbijesz do niej i czyms ja zauroczysz, nie wiem spelnisz jakies jej kryteria mozesz ja mu oddbic, bo nie zawsze jest tak ze jak laska jest z jakims kolesiem to jest w nim zakochana po uszy, czasem milos wygasa, uczucie slabnie, wtedy jak ty udezysz mozesz mu ja wykrecic i byc z nia do konca zycia.. ale napewno nie zrobi sie tego z podejsciem w stylu ,, a ona jest zajeta, ma napewno super chlopaka, to nie ma co ,, pewnosc siebie i ryzyko to sie liczy ! ...

Gość Blaoeoo444
faktycznie kobiety często lecą na kasę, ale jak wyjaśnisz fakt, że pochodze z rodziny w której przypada 204zl/mc na osobe i do tego nie jestem jakims przystojniakiem, mam pryszcze, choc juz nie duzo, ale blizny malo widoczne... Nie jestem osilkiem, choc ulomkiem tez nie. po prostu przecietny facet. Ale na powodzenie nie musze narzekac, do tej pory kazda z moich dziewczyn to pieknosc, koledzy tylko zazdroszcza...

Gość 28...
co tu wyjaśniać, po prostu masz prawidłowe nastawienie do siebie samego :)

Gość Blaoeoo444
po prostu sie staram, nie obijam sie jak widze ladna dziewczyne tylko startuje...

Gość scenka rodzajowa
przedstawiono przez autora topiku.... cóż..... uśmiałam się do łez :) buractwo jakich mało..... jasne, wyróznia się, ale raczej in- niż in+.... a perspektywa posiadania pustej lali, lecącej tylko na tego kto da więcej, dla niektórych może być bardziej zasmucające niż perspektywa kompletnego braku dziewczyny ;)

Gość Smierc FRajera
bo jestes pewnie kobieta i tego nie kumasz.. facet mysli inaczej i wiesz ja nie widze w tym buractwa... sory . Ma kase, to co ma siedziec sam na dyskotece, zyje jak chce, i pewnie nie nazeka...

Gość scenka rodzajowa
no nie kumam czego tu zazdrościć? z doświatczenia, tacy kolesie to albo lewe interesiki- 5 latek "buractwa"- 5 latek w "sanatorium", albo zastaw się a postaw się- bema z "rajchu" sklejona z trzech innych w kredycie na 10 lat wziętym na dziadka, i uniki przed wierzycielami- oby nie szemranymi ;)

Gość Smierc FRajera
hehe teraz to ty mnie rozmieszylas :) :))))

Gość ewell
no...są rózni faceci. Jedni szukaja miłej, ładnej, inteligentnej dziewczyny. Takiej z która mozna porozmawiac, która sie zainteresuje nimi, ich zyciem, problemami- kobiety do zycia. I tacy co marza o seksi lasce i jest im ona potrzebna do jednego, no i moze jeszcze do tego żeby szpanowac przed kumplami.

Gość tak sobie wmawiaj
tłuczku:o🖐️

Gość FajnyGostek
a ja tam popieram autora topiku, mimo iz kocham moja kobiete... ale mysle ze jakbym jej nie mial to nie nazekalbym jakbym mial tyle kasy zeby sie pokazac z jaakas sex bomba :)))) No i pozatym chyba mu nie o to chodzilo.. tylko o to ze kasa plus pewnosc siebie daje dobre efekty nawet jak sie nie jest pieknym .. radze czytac uwazniej moje drogie a nie krytykowac odrazu, to z kasa to byl tylko przyklad ;)

Gość scenka rodzajowa
no nietety.... takie doświtczenia.... im więcej blichtru..... tym mniej na koncie :) jasne pewnie są wyjątki.... ale jak wiadomo wyjątek potwierdz regułę.... w sumie ogólnie to dobrze im napisałeś..... od siedzenia na kafe, szns na randki im nie przybędzie..... ale ja modelu z Twojego przykładu też bym nie poleciła ;) zgadzam się co do pewności siebie.... to kobiety lubią.... ale z umiarem.... i odrobiną subtelności.....

Gość mut
Na pewno trzeba mieć choć trochę pewności siebie a reszta zależy juz od tego, jaką dziewczynę chcesz poderwać. Niektóre przyciąga kasa i wystawny styl życia, inne intyligencja i poczucie humoru, oczytanie itd. Żadnej natomiast nie pociąga postawa "nie mam szans na związek i podpisuję listę na kafeterii".