Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosoli

Jaki peelining do twarzy.....?

Polecane posty

Gość Rosoli

Hey, nie ukrywam że korzystam z solarki i na polikach strasznie łuszczy mi sie skóra, co powoduje powstawanie plamek. Nie wiem kompletnie jakiego dobrego, mocnego peelingu użyć. Doradźcie mi....:)

Gość lump lump lump
najlepszy jest peeling st.ives morelowy. zdaje sie ze jest w dwoch wydaniach - do cery suchej i tlustej. bardzo dobry, ma duzo tych szorstkich drobinek i jest oblednie wydajny.

Gość julenkaaaa
radziłabym na razie zrezygnowac z solarium, a twarz dobrze nawilżyć.

Gość mut
albo peeling z Rossmana morelowy, kosztuje ok. 6 pln i jest bardzo dobry, jeżeli potrzebujesz mocniejszego. super jest tez peeling AA Oceanic z błekitnej serii z algami, ale nie wiem juz, gdzie go kupić.

Gość thhghnnn
mam ten z rosmanaa jest az za silny ja go używam do ciała i to do tych najmneij wrazliwych partii, tak się sprawdza. ale na twarz nigdy bym nie zaryzykowała, łatwo mozna uszkodzic naczynka. Silny jest peling srobnozaiarnisty z Dax Cosmetics, seria Perfecta Clean&care. Ale też radze uważać ja go bardzo długo używałam i nigdy nei było z nim żadnych problemó i byłam dosyć ostrozna a teraz mam problemy z naczynkami. Kup najlpeiej enzymatyczny jesli miewasz problemy z wrażliwością skóry

Gość kajskahgh
Potowredzam slowa oporzedniczki. peeling z dax cosmetix. Sprzedaja o w saszetkach, w rossmanie chyba po 1,40. Mi jedna saszetka starcza na 2 razy. Jest chyab najlepsz jaki mialam

Gość a ja mam pytaniefsfs
..peelingi mozna sobie robic przy tradziku?? dobrze to dziala na cere??

Gość thhghnnn
przy trądziku napewno warto, ale tylko enzymatyczne bo inne mogą rozprzestrzeniać trądzik. najlepiej enzymatyczny dla cery tłustej czy mieszanej

Gość a ja mam pytaniefsfs
a jaki polecasz? tez dax ??

Gość thhghnnn
Ten Dax o którym pisałam jest drobnoziarnisty, więc nie enzymatyczny. Ja mam inna cere więc nie pomoge. jest tu kilka topików o pelingach poszperaj. zajrzyj do torebki na kafe, do KWC na wizażu. po tym peeligu napewno fajnie zadziała maska z glinki, tylko nie można jej pozwolic zaschnac. co do glinki polecam dermaglin, ale nie gotowa maske tylko glinke kambrjska wproszku do samodzilenego przygotowania.wiem tez ze argiletz ma dobra glinka ale nie uzywałam jej. raz w tygodniu peling a potem glinka moze dac fajne efekty

Gość dzieki za
rady na pewno sprobuje...:):) teraz poszukuje tego pilingu, dobregho.. a raczej szukam opini o dobrym;)

Gość thhghnnn
nie ma za co... oby pomogło

Gość Rosoli
Dziekuje Wam dziewczynki...:) Napewno skorzystam z Waszych rad.... a jedna napisała że mam zrezygnować z zolarim. Jeśli bym chciała to rzecz jasna że nie zwracalabymm sie do Was z tą prosbą. Dziękuje:)

Gość dzieki za
do thhghnnn.. a masz moze jakies metody na tlusta cere?? hm.. w sumie juz napisalas ze masz inna cere, ale moze cos wiesz;)