Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejeczkqa

czy mam sie czego obawiac????

Polecane posty

Gość hejeczkqa

hej biore tabletki Cilest i w poprzednim opakowaniu 16 tabletka mi sie wykruszyla tzn polknelam ja ale byla troche rozkruszona i nie wiem czy przyjelam cala dawke jaka byla zawarta w tabletce czy cala dawke , wzielam do konca opakowanie potem 7dni przerwy i rozpoczelam w niedziele ubiegla nowe opakowanie i przyjelam tabletke o 18 a w poniedzialek rano mialam rozwolnienie i moge byc pewna ze tabletka sie wchlonela????teraz jestem przy 9tabletce i czy moge sie kochac bez obaw?jak myslicie?

Gość lump lump lump
mozesz, czemu nie? rozpoczelas przeciez nowe opakowanie, a biegunke mialas po ladnych kilku(nastu) godzinach, tabletka na pewno zdazyla sie wchlonac. zreszta z tymi biegunkami to troche niejasna sprawa, generalnie jedno rzadsze wyproznienie, to jeszcze nie biegunka. biegunke to bys miala, gdybys wydalala prawie plyn z siebie. wtedy byloby zagrozenie, ze tabletka sie nie wchlonela.

Gość hejeczkqa
ja wyproznialam sie 3raqzy i tak rzadziej ale bylo to 12 godz po przyjeciu tabletki a bylqa to pierwsza tabletka z opakowania wiec nie wiem czy sie przejmowac

Gość lump lump lump
daj spokoj, tabletka juz dawno sie wchlonela. jesli masz jakies obiekcje, to stosuj prezerwatywe przez najblizszy tydzien, ale moim zdaniem nie jest to konieczne