Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama ucznia

czy są tu mamy 7latków?

Polecane posty

Gość mama ucznia

jak radza sobie wasze dzieci w szkole?czy maja problemy z nauką czy dużo wymagają? mój syn b.dużo opószczał w 1 półroczuże nauczycielka powiedziała że nie może goklasyfikować jestem podłamana

Gość syn autorki topiku
Stara nie rozpaczaj mi tu, tylko spierdalaj do garów. Za 15 minut chcę widzieć kolację na stole.

moj syn ma 7 lat.chodzi do 1-ej klasy.tez niestety sporo opuszcza:(.wymagaja bardzo duzo niestety.

Gość nie bądźcie śmieszne
Duże wymagania w 1. klasie? Chyba wam się coś pomyliło. Jeśli wasze dzieci mają problemy już na tym poziomie edukacji to nie wróże im świetlanej przyszłości. Może warto pomyśleć o szkole specjalnej?

a ty madralo masz dziecko zes taki madry?nikt nie powiedzial ze nasze dzieci maja klopoty!jednak w porownaniu z programem jaki kiedys obowiazywal w szkolach teraz wymagaja o wiele wiecej!

Gość do perla123
śmieszna jesteś. ciężko w pirwszej klasie??? moje dzieci nie mają żadnych problemów bo zajęłam sięich przygotowaniem odpowiednio wcześlniej. nie wiem jak można być takim żałosnym, to twoja wina zaniedbałaś dziecko.

Gość moj dziecko
ma do przeczytania lekturę jak wojtek został strażakiem i napisać zezycie jakim był cłopcem,dla pierwszaka to nie lada zadanie ,może być trudno..zależy czegowymagają w szkole,mój ma tabliczke mnożenia do 30 tu..jak opószcza to ma zaległości...jest mądrym dzieckiem tylko ma brak koncentracji uwagi ale otym może mieć pojęce tylko osoba która ma stuczność z tym deficytem

A ja mam inne pytanie\"czy wasze dzieci mialy test kompetencji w pierwszej klasie?Moja córka miała i na 38pkt dostała 31.Dziękim tym testom wiem z czym ma problem. Jeżeli wasze dzieci tyle opuszczają to dlaczego nie załatwicie im lekcji od kolegi,koleżanki z klasy by mogły odrabiać w domu? Moja córka też choruje ale zawsze jest na bierząco z materiałem.

Gość a mogą dziecka
nie przepóścić do 2 klasy? mój mój syn jest niekfalifikowany za nieobecności ?

Gość nie bądźcie śmieszne
"jest mądrym dzieckiem tylko ma brak koncentracji uwagi " Hehehe, rozumiem, że matki zawsze będą tłumaczyć debilizm swoich dzieci, ale to już jest jakaś farsa.

Gość teżmama
nawet jak dziecko duzo opuszcza to ma to obowiazek uzupełnic w domu, moje dziecko chorowało przez prawie 2 miesiace, ale latałam do szkoły, aby dowiedziec się co dziecko ma robic w domu........dzieki temu nie miał zaległosci

Gość moj dziecko
moje dziecko jest b.inteligetne ponad przeciętność,miał testy ,a brak koncentracji uwagi to symptom ADH jedyny który ma a te dzieci są baaardzo mądre,ale4 jak ktos nie wie cto jest zaburzenie koncentracji to niech sie nie wypowiada i nie ubliza dziecu od debili!jak tak można!to swiadczy o tobie!