Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

e mule

Polecane posty

Zainstalowałam osiołka i nie chce mi się połączyć z żadnym serwerem... Pojawia mi się informacja : Fatal Error while trying to connect. Internet connection might be down. No i co? Coś w ustawieniach??

hop hop!

zeby zaczac sciagac to trzeba porobic udostepneinia i jakies punkty zbierac i jak juz tam sie nazbiera to mozna wtedy sciagac

nic nie trzeba zbierać....to się liczy dopiero pryz pobieraniu daneo pliku...bo kolejka jest krótsza... zobacz jak masz skonfigurowany program...czy dobrze posustawiałaś rodzaj połączenia...czyli możliwości twego netu itd...

Gość znawca emula
noe: bredzisz. Jeśli nie masz pojęcia o emulu to się nie wypowiadaj. System kredytów, o którym mówił ten kretyn nijak się ma do połączenia z serwerem. Komunikat, który dostajesz wskazuje na to, że w ogóle nie ma połączenia z netem. To bardzo dziwne. Nie mam pojęcia czemu tak jest.

mam tą najsłabszą neostradę, połączona z netem, jak widać jestem. Blokad nie mam porobionych, to czemu tak?

Gość znawca emula
Na neostradzie emule chodzi bezproblemowo. Jeśli masz XP to zapewne wewnętrzny firewall blokuje emula. Odblokuj go.

Gość synowa geja
Jeśli mówisz o wyjątkach w zaporze to jest odhaczony...