Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusia1504

Tp? Neostrada?

Polecane posty

Witajcie! Wie moze ktos z was co wynikneło z ta cała afera dotyczaca TP czy moge miec neostarde i za nia płacić nie ujmując opłaty za abonament? Nie wiem komu wierzyc a domyslam ze sie ze zielone panie z TP chca naciagnac klientów, konczy mi sie umowa na internet i nie wiem co z tym fantem zrobic..Oferta nie jest zadawlajaca..a mysle ze na okres wielkanocny beda korzystniejsze oferty....I dodam ze pani z TP upiera sie ze trzeba miec linie i palcic za abonamet zeby miec neostarde Cezkam z niecierpliowscia na odpowiedz Pozdrawiam

Gość rozdzielenie
tych uslug wchodzi od 15.02 z tego co wiem, wiec poki co niby mowia w tpsie prawde, tylko szkoda ze zapominaja powiedziec ze to juz niedlugo:)

Rozumiem Dzieki czyli po 15.02 moge miec tylki i wylacznie neostrade? A jeszce jedno pytanie ..gdy skonczy mi sie umowa... po miesiacu moge zawrzec nastepna np 1mb za 28 zł czy jakos tak... Obecnie to co mi proponuja i za jaka cene to jest \"smiech na sali\" a jestem juz 3 lata klientka neostrady..raz juz mi zabujali..i stracilam na tym bardzo...Czy moge zawrzec pozniej umowe... czy jest jakis okreslony czas jaki musi byc spelniony pomiedzy jedna a druga umowa.....Dzieki i sorki za chaotycznosc :/

Rozumiem, że umowa kończy się przed 15.02? Jeśli tak, to po prostu nie rozwiązujesz tej umowy, którą masz teraz, ani nie podpisujesz nastepnej. Po jej wygaśnięciu nadal będziesz mieć łącze, tyle że umowa automatycznie będzie zmieniona na \"czas nieokreślony\" (nie musisz nic podpisywać, ani nigdzie tego załatwiać, to się dzieje samoczynnie), i będzie tak doputy, dopóki jej nie rozwiążesz lub nie podpiszesz innej. 15.02 idziesz do Tepsy i podpisujesz nową umowę np. w jakiejś promocji, na czas określony.

Gość ratunku...
A czytasz czasem regulaminy czy tylko chaotycznie dopytujesz się o szczegóły ofarty nie znając ogółu zagadnienia??? ZXielona Pani z TP ma rację...Można zrezygnować z tradycyjnej opłaty za baonament telefoniczny, ale w to miejsce wchodzi opłata za utrzymanie linii telefonicznej 36 zł. Jesli nie korzystasz z telefonu stacjonarnego możesz zrezygnowac i nie mieć rozmów wychodzących ani przychodzących, ale mieć neostradę za którą uiszcza się opłatę stosowną do czasu trwania umowy oraz wybranej prędkości. Rzeczywiście TP nie ofaruje szczególnie korzystnych warunków umowy wiernym od lat klientom. Oferta promocyjna jest skierowana zarówno do nowych klientów jak i tych przedłużającxych umowę . Trzeba tylko dobrze się "wstrzelić " w termin kiedy przychodzisz przedłużać umowę.Obecne promocje mówią o min 30 i max 90 dniach do konca obecnej umowy. W takim przypadku korzystasz z promocji np 1 MB za 76 zł. umowa na rok. Musisz przeczytać kiedy konczy CI sie umowa i może trzeba jeszcze chwilkę poczekać. A poza tym uwielbiam pretensje klientów ,, że ten Kowalski co pod piątym mieszka to ma za 28 zł. Przecież każdy brał kiedyś neo w promocji i każdy decydował się na dłuższą lub krótsza umowę. Mam nadziję, ze nikogo nie obraziłam....To nie było moim celem...i nie pracuję w TP...od stycznia(z własnej woli he, he )