Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka tam sobie dziewczyna

nie rozmumiem facetów

Polecane posty

nie wiem czy powinnam pisać tu czy może na uczuciowym?? ...nie wiem...ale potrzebuję Waszej opinii... jestem ja ... jest facet ... był sex. Nie raz z resztą... ostatnio po wspólnej imprezce odprowadził mnie do domu, ale nie chiał wejść weekend następny wspólna impreza... czuły... buziaczki w kark... w policzek ...cmoknięcia w usta... głaskał mnie po biodrach ...pupie... wyczuwałam swoim ciałem jego podniecenie a w domu?? położyliśmy się i co? On nic... nie tknie mnie... a ja każdą komórką ciała czekałam na jego dotyk tyle, że nie chciałam inicjować seksu ... chciałam żeby on... dlaczego nie brał się do dzieła ....mimo, że impreza można powiedzieć była grą wstępną???? PS. Byliśmy oboje trzeźwi

a czy kazdej imprezie i/lub kazdej grze wstepnej musi byc seks??? i czy tylko na tym Ci zalezy? a nie sadzisz, ze byc moze masz to wielkie szczescie i trafilas na wyjatkowego faceta? ktory nie korzysta z byle okazji, zeby przebzykac dziewczyne? okazal Ci szacunek moim zdaniem.

Rajmunda ...nie o to chodzi! My się widzimy średnio raz na miesiąc... Co mu się nie chce??? a może ma kogoś? i ja o tym nie wiem???? a może On czekał na moją inicjatywę jak ja na jego??? Nie wiem co mam myśleć... a nie zapytam :O PS. i tak się kochaliśmy tej nocy...

Rajmunda ...a jeśli to z jego strony szacunek dla mnie to mnie to cieszy ogromnie :D

Gość czego chcesz przeleciał cie
i jeszcze marudzisz :P

Gość seksuolog miodek
to jak sie kochaliscie to w czym problem? My faceci to nie tylko kroliki i tylko bzykamy ale uczucia tez mamy. A co za roznica kto zacznie.

seksuolog miodek > i mnie włąśnie o te uczucia chodzi!!! żeby on je miał!... tres bien> tak wyszło ... ja już nie wiem do kogo inicjatywa należała... leżysz z facetem w jednym łóżku...przytula Cię i żadno z Was nie może zasnąc ... w głowie jedna myśl ...albo i tysiące... krew krąży szybciej ... i samo wyszło .... tylko ile tych myśli w tej głowie miałam za nim co... a że on nic nie robi ...znaczy nie chce: O...a ja też nie chcę wyjść na taką co się wiecznie na niego pierwsza rzuca...

tylko się nie śmiej, że w tym wieku i takie problemy na forum wypisuję.... 29

tres bien ;) ...dziękuję

Gość seksuolog miodek
Moze jemu seerce bilo ze strachu i sie bal zaczac:) Ja nigdy przy kobiecie nie mkoge spokojnie zasnac

seksuolog miodek > ze strachu? a czego niby mialby się bać??

Gość seksuolog miodek
Nio nie wiem lezal obok i ze jak cos zrobi to mozeszto zle odebrac

hm... jednym zdaniem to dobrze, że "się szczypał" a nie od razu do seksu i bara bara tak? liczy się ze mną i chce być dobrze przeze mnie odbierany?

Gość seksuolog miodek
Takmi sie wydaje. Nie wszystkim chodzi o seks tylko i chca byc dobrze postrzegani. Tak ze mozeszsie cieszyc. Tylko czasami nasze p...przejmuja kontrole hahaha

seksuolog miodek > dzięki 😘 mnie strasznie zależy żeby On by z tych porządnych co mu zależy konkretnie na mnie a nie tylko na bzykaniu! Twoje opinie poprawiły mi nastrój ;)

Gość seksuolog miodek
Spoko do usug. Ciesze sie ze moge czasami pomoc. Tak na 100% powiedziec nie moge ale tak to wyglada.