Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca.....

robic? Ci faceci...

Polecane posty

Gość Pytajaca.....

witam. mam pytanie....bo sama juz nie wiem co otym mam myslec...a dreczy mnie to niesamowicie.... Moj chlopak z ktorym jestem prawie 2,5 roku....zachowuje sie bardzo dziwnie...i czuje sie bardzo dziwnie bedac obok niego. pomijajac to ze bardzo czesta sie klocimy...dzisiaj przyszlam do niego zeby wyjasnic sobie pewne sprawy i zmienic zeby bylo lepiej...ok po rozmowie...po prostu weszlam na jego gg i weszlam w archiwum wiem wiem to jest niewlasciwe ale... on tez tak robi...wiec...czemu ja nie moge...i co wszedl i powiedzial ze on mi nie zaglada...no to ja aha...cos jest nie tak...odeszlam od tego kompa ale gnebilo mnie to wiec powiedzialam mu to i po wielkich trudach powiedzial mi ze rozmawial dzisiaj z kolega i jest tam cos czego nie powinnam czytac bo sa to sprawy meskie....no to podkrecil mnie jeszcze bardziej i co sie okazalo ze kolega podsylal mu linki z kobietami z burdeli i tych dziewczyn propozycje....jakie maja do zaaoferowania swoim klientom a moj je ocenial.... wyobrazcieto sobie... ale ok ... po przeczytaniu mowie mu...postaw sie teraz w mojej sytuacji ze ja oceniam tak tylko ze facetów..a on do mnie ze kobiecie to tak nie wypada...faceci moga tak... i sie tlumaczyl... a ijescze temu koledze napisal ze on to te chlopak jest sam to moze sobie pozwolic na takie propozycje pan... No wyobrazacie to sobie? a ja sie pytam go co to ma znczyc a on ze no wiesz on jest sam a aj nie...a ja mowie no a jak ty bys byl sam a on:...''no to wiesz ....wtedy inaczej by bylo...'' ( fajnie nie?) W ogole nigdzie nie moge wychodzic bez niego do barów bo jak on twierdzi ma do mnie zaufanie ale nie ma do facetow... i ze kobieta sobie nie poradzi...dodam ze on jezdzi gdzie chce....okropnie sie z tym czuje i juz nie wiem co mam robic...prosze ocencie jak wy to widzicie , z boku to troszkie inczej... moze mnie uswiadomicie.

Gość Pytajaca.....
w tytule mialo byc ,,co robic..."

Gość Pytajaca.....
moze mi ktos pomoc spojrzec na to wszystko z drugiej strony?

Gość cooldwater
zaraz zaraz.... on jezdzi gdzie chce a ty grzecznie siedzisz??? Szybko do pubu!!!! Dzwoń po koleżanki i się rozerwij. Kurczę, dziewczyno, ech bo cię kopnę. Zbuntuj się do cholery!! Bo ani się odejrzysz, a będziesz jedną z tych biednych, głupich zdradzanych panienek co to na wszystko pozwalają i wszystko tolerują u swoich chłopaków, a same są grzeczniutkie....

Gość Znasz to przyslowie ...
jak kto sobie poscieli tak sie wyspi ... Po prostu musisz mu uswiadomić, że macie takie same prawa i koniec kropka, no i oczywiscie bądź konsekwentna, dla swojego dobra, bo inaczej masz przechlapane