Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaamaaa

kto myje twarz lub plecy płynami do higieny intymnej??

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaamaaa

słyszłam ze wiele osób tak robi...? jakie to daje efekty? po jakim czasie? i jakis płynów uzywacie??;)

Gość Ja polecam ten plyn
Ja myje cale cialo plynem do higieny Ziaja- zielona, jakakolwiek Lactacyd i nivea Polecam, skora gladka, nie wymaga nawet balsamu

Gość ja tazke
równiez zaczełam myc buzke płynem do higieny intymnej nio i nawet widze poprawie ale to nie wiem od czego czy zasługa płynu czy seksu bo w tym samay czasie zaczełam sie kochac z chłopakiem hihi

Gość Jacku
cycki se umyj :O

Gość _ola_
Ja, ja, ja!! Dowiedziałam się o tym sposobie właśnie z tego forum. Stosuję Bielendę z zieloną herbatą od tygodnia i jestem zachwycona efektami!! A mam trzydziechę więc byle czego do twarzy nie mogę używać.

Gość szklankacvf
no ale jakie sa efekty moglabys napisac..

Gość Ja polecam ten plyn
A z czym masz problem? Ja sie nim myje, bo mam po nim miekka, nie podrazniona twarz, nie ma wysuszenia, cialo jest zupelnie inne-miekkie, gladkie, bez wypryskow nie pamietam kiedy ostatnio mialam kroste na plecach, czy buzi z tym ze ja odstawilam wszystko peeling, balsamy jesli juz to tylko apteczne, 1-2 razy w tyg robie tylko masaz szorstka gabka mialam kiedys wysypane posladki w krostkach, dzis nie ma sladu zwracajcie uwage na te kremy, balsamy, zele do mycia kremy do twarzy zamienilam na jeden- physiogel i nawilzajacy humektan, apteczny, bez zbednej chemii

O to ja tez spróbuję :) Mam nadzieję, że też zauważę poprawę.

Gość no nie no nie
jakby nie było dobrych preparatów do mycia twarzy. mi się od płynu pogorszyła tylko cera, chciałam zaoszczędzić na płynie do mycia buzi i miałam potem nauczkę. ale to wasza sprawa.

Gość No tak tak
Widze ze tu jedna kolezanka twierdzi ze od seksu schodza pryszcze :D :D :D

Gość pytankooo
możecie ywmienić nazwy płynów, które stosujecie do mycia buziek? czy lactacyd femina(płyn) będzie odpowiedni?