Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie calowac

Jak Sie Calować??

Polecane posty

Gość Ziomeq
Ja to nie rozumiem pewnych osob .... calowali sie juz pierwszy raz i mowia ze to latwe itp. a gadaja ze nie da sie tego opisac ze to spontaniczne nie rozumiem tego jak ktos nie umie to trzeba wytlumaczyc...

Gość LuLusia xD
Heh mam problem...! Nigdy się nie całowałam...i nie potrafię tego robić! Niewiem też jak mam się tego nauczyć?! Miałam ostatnio chłopaka i on pare razy próbował mnie pocałować, ale ja wtedy odchylałam głowę! On się bardzo wkurzał...ale co ja mogłam zrobić?! Napisałam mu przez sms-a , że nie potrafię tego robić, a on napisał, że zawsze się można nauczyć! Ale jak? Zerwał ostatnio ze mną, chyba nawet z tego powodu...:( Chciałabym się nauczyć ale nie wiem jak??!! PoMóŻcIe....plis...:(:(

Gość TenPierwszyPacałłłunek
Nie ma sie czego bac:) Mam 14 lat i poraz pierwszy całowalam sie jakies dwa tygodnie temu. Byl to moj przyjaciel ze szkoły. Znamy sie od 8 miesiecy. Ja do niego cos czuje i on cos do mnie. Zawsze w szkole jestesmy blisko siebie siedzimy razem i sie przytulamy. Umowilismy sie na spotkanie. Byla w tedy pozno juz. Na poczatku spacerowalismy, pozniej poszlismy nad jezioro, postalismy dosc dlugą chwile przytulając sie. Kiedy odwruciłam sie w jego strone popatrzylismy sobie głęboko w oczy i zapytał mnie czy wiem na co on ma teraz ochote? powiedzialam ze nie wiem a on czy chce sie przekonac.? Powiedzialam ze tak:):) Zaczelismy sie całowac, jak na pierwszy moj pocałunek dosc dlugo to trwalo:) Całowalismy sie i dotykali... To bylo cos cudownego.;) Pierwszy pacalunek moze stresujący ale cudowny. Warto sprobowac gdy jest taka okazja:):):)

Gość pomoge
To może ja spróbuje pomóc:). 1 pocałunek powinien być namiętny i cudowny. Bardzo dobrze pamiętam mój pierwszy raz. Bylem u niej. Wyglądała przez okno. Podszedłem i objąłem ją w pasie. Pocałowalem lekko w szyję i obruciłem ją twarzą do mnie. Przybliżylem glowę do niej i lekko musnęłem wargami jej usta. Lekko je otworzyła, więc zbliżylem się badziej i wsunęłem jej język do ust. Co chwilę rozchylałem i zamykałem usta no i rytmicznie wsuwałem i chowałem język. Po pocałunku spojrzałem jej głeboko w oczy cały czas dotykając jej warg moimi... Mam nadzieję że komuś się to przyda. Pozdro

Gość z pytaniami
a ja mam 18 i tez się nie całowałam. porazka

Gość NIKI98
Hmm..Jak się całować..Wiesz za bardzo tego wytłumaczyć nie idzie...Bo gdy całujesz się pierwszy raz,chodzi mi o ten pierwszy pocałunek to czujesz tą więźń między tobą a partnerem.I to samo ci wchodzi poprostu w czasie całowania wiesz co masz robić;)

Gość uuuuppppssss

Gość szyn. DD
hahahaha . Żałosne , żal , żal xD ja pierwszy raz całowałem sie jak miałem 12 lat i było git ;d i jakos sie nie bałem nooby ;d samo przyszło ! o . . . ;d

Gość Łysikowski
Jaa nie wiem czyy oboje mamy sobie włożyć język jednocześnie czy tylko jedna osoba :( pomocyyyyyyyy

Gość Kochana**
Ja sie pierwszy raz calowalam jakies 3 miesiace temu. Bylo super nie mialam sie do czego przygotowywac poprostu chlopak pocalowal mnie nie spodziewanie wsunol jezyk to ja mu tez wsunelam. Jakiś problem ? To jest banalne ! Każdy to umie tylko nikt o tym jeszcze nie wiem :P:P Rozumiem za gadacie ze jak ktos sie calowal to jest to latwo opisac. Ale szczerze to nie tak latwo. Zeby wiedziec trzeba sie samemu przekonac. Papa :** Pozdro I Qusiolki dla Was :** Uwiezcie w siebie a pocalunek sam wyjdzie!

Gość hektorr
Ja nie umiem i sie boje ,ze cos sknoce.

Gość Piotruśś
mam problem! Mam 16 lat i jeszcze się nie całowałem i zawsze jak mam okazje to muszę to spieprzyć :/ ludzie doradzicie cis!

Gość Całuśnik
jeśli znajdziesz odpowiedniom partnerke i będziesz wiedział że to ta jedyna to zobaczysz że nawet sie nie zawachasz i pujdzie "jak po maśle" i życze powodzenia =]

Gość Też MIAŁEM ten problem
najfajniej na obozie byliśmy sami w pokoju mamy po 12 lat było po 23h i przytuleni do siebie zaczeliśmy patrzeć sobie w oczy potem położyliśmy się do łóżka i ja zeczęłem ją caóować po szyi potem zaczęłem muskać jej usta potem zaczeliśmy prace języczkiem i spędziliśmy razem prawie całą nocpotem zaczęłem zdejmować jej koszuilke i całować po całym ciele a jeśli chodzi o to że się boicie to nie radze ona się bała ja już się całowałem i gdy zaczęłem ją przytulać czułem jak szybko wali jej serce powedziałem żeby się uspokoiła i sie zaczęło

Gość Całuśnik
też miałem ok 12 lat gdy pierwszy raz sie całowałem.teraz mam 15 lat i prawie codziennie sie całuje. ;]

Gość mojpierwszyRaz
siemanko powiem kilka rzeczy : calowanie to prosta rzecz moj pierwszy raz byl dziwny taki nie swoi no i sztywny.za 2 razem w ten sam dzien bylo juz lepiej. to jest kwiestia przelamania siebie ;) od kilku miesiecy chodze z ta dziewczyna a co najlepsze jakas 1h temu napisala mi ze zrobila kolczyk w jezyku :D no i jestem bardzo ciekaw jak sie caluje z kolczykiem partnerki ;) Ludzie Mowie wam nie ma sie czego bac poprostu pierwsze co zrobcie to przytul dziewczyne posmiejcie sie pogadajcie a wkoncu spojz na nia i czekaj az ona na ciebie zpojzy usmiechnij sie i zbliz swoja glowe do jej glowy tylko nie zablisko , jesli ona tego chce to sie zbllizy tez do ciebie pocalujcie partnerke delikatnie w usta kilka razy a potem to juz twoj wybor co z dziewczyna zrobisz ;) 2257642 najwazniejsze jest sie przelamac ;) powodzenia ziomqi ;) jak cos to

Gość zakreconaaaaaaaaaaaaaxD
to samo przychodzi.. kazdy chlopak caluje inaczej.... pierwszy raz calowalam sie w wieku 12 lat... troche juz minelo od tego czasu..

Gość dosiaaaa16
Mam 16 lat i jeszcze nigdy się nie całowałam.Od niedawna jestem z chłopakiem,który kilka razy próbował mnie pocałować,ale zawsze odwracałam głowę żeby się nie skompromitować przed nim.Nie umiem się całować!pomóżcie,jak mam to zrobić?

Gość Właśnie a dlaczego dziewczyny
chcą sie całować ??

Gość Daria12
Mam 13 lat i nigdy sie nie całowałam. Wiem , że nie da sie tego nauczyć ale chce wiedzieć tylko jedno , mianowicie kto wkłada język do buzi jedna osoba czy obydwie . Prosze o odpowiedź.

Gość Daria13
Mam 13 lat i nigdy si enie całowałam, wiem że nie da sie tego nauczyć ale chce wiedzieć tylko jedno kto wkłada język do buzi jedna osoba czy obydwie ? Posze o odpowiedz .

Gość Pocieszycielka D
O mammmmmmoooo ! Ludzieeee ! Wiem co czujecie jak sie jeszcze nie calowałam tez sie bałam i sobie zagladaam na ta strone, a teraz to mi sie śmiać chce :) Ejjjj skoro jesteście z kimś juz jako para to jak partner chce Ci pocałowac nie odwracajcie głowy ! :D lekko dotknijcie sie ustami wybadajcie co i jak no i samo pojdzie! :D te wskazowki na nic sie nie przydadza ;] Uwierzcie mi ze jak bedzie ten wasz pierwszy raz to w glowi enie bedziecie mieli < o a teraz otworze usta a moze jezyk? jeju co mam zrobi? > NA SERIO TO WYJDZIE SAMO Z SIEBIE :) Nie piszcie tu tych glupich wiadomosci tylko idzcie sie calowac :D ! nie uciakajce d pierwszego pocalunku bo on i tak przyjdzie predzej czy pozniej im szybciej tym lepiej juz kazdy nastepny bedzie coraz lepszy :) seriooooooooooooo az mi sie zatesknilo za chlopkaiem hehe ;] Pamietajcie Spokojnie na poczatku bez szaleństw i jezykow. a wlasnie jezyki to roznie nooo to zalezy jaki pocalunek i jedna os wkalda i 2 ale tak delikatnie ze nawet sie nie ysli gdzie one sa :D tylko nie przesadzac z wpychanie do gardla fuj ble :D Całusyyy śleee i do roboty nie bać sie nie ma czego ;d a tak poza calowalam sie z tyyyyloooma facetami i za kazdym razem jakis stresik jest ale po dotknieciu sie ustami mija to no i sie calujemy ;D hah POZDRO I POWODZENIA HOT 18 :D hahaha

Gość Kot z wibratorem
POcałujcie kota w ogon

Gość Pocieszycielka xD
Hahaha kto jak lubi ;D a w ogole wy co tu piszecie wiekszoc macie po 13 laat ! wyluzujcie przyjdzie czas ;d po co wam sie spieszy tak ! wieczorynke ogladac a nie o calowaniu myslicie! :D noo ! Powiedziala co wiedziala ;d

Gość Zamknięta w sobie ...
Dobra zacznijmy od tego , że przeczytałam wszystkie wasze posty . I dalej jestem w ciemnej kropce ... Mam 15 lat i nigdy się nie całowałam . Mam chłopaka od kilku miesięcy . Zawsze kiedy jesteśmy razem on próbuje mnie pocałować - efekt tego chowam twarz lub się odwracam ... W głębi siebie pragnę się pocałować , ale za bardzo nie wiem od czego mam zacząć !! Dlaczego mam takiego panicznego cykora ?!~ Pragnę to zmienić ... Boję się , że kiedyś znudzi mu się to czekanie . Gdy widzi , że jakoś dziwnie omijam tej chwili mówi że on poczeka ..Lecz mi się wydaje inaczej . Na każdym naszym spotkaniu próbuje to zrobić , ale mój ruch zawsze kończy się odwróceniem ...Jak to zmienić ??!! Od czego mam zacząć ...? Jaką chwilę najlepiej wybrać na to ...? Proszę o pomoc ...!! Pisać na GG : 12409612 xD

Gość zakochana.max
Kochani.! :( Wiem to głupio zabrzmi ale niestety jestem również w tej grupie która się nie całowała mam 15 lat wiem to mało ale wszystkie moje koleżanki już to robiły( przeważnie nie robiłam tego co inni ) ale teraz kiedy od 3 lat kręcę z jednym i tym samym chłopakiem zastanawiam się bo chce tego. W zeszłym roku się z nim spotykałam i widziałam ze zalezy mu i ze chciał mnie pocałowac ale ja sie boje.! :( Wiem, to smieszne sama sie z tego nie raz śmieje ale mam lęk przed całowaniem czy to jest możliwe.? Prosze was o odpowiedź czy pierwszy pocałunek musi byc idealny.? Czy każdy chodź troszke umie sie całowac.? ; ** piszcie na e-mail.! p.s w ten piątek widzę sie z tym chłopakiek i chcialabym to zrobic. . .

Gość ta cO ma problem..
Ja mam chłOpak 1 Od 2 dni.. NO ,a mam 12 lat.!!! Nie umiem sie całOwać OstatniO pOcałOwałam gO ale w pOliczek... A napewnO się zbeształam.. żal.

Gość slodka monia
Pomozcie mi.... jestem z chlopakiem juz 2 miesiace on juz kilka razo probowal mnie pocalosc z jezyczkiem ale ja zawsze przerwalam, bo nigdy sie nie calowalam z jezyczkiem ;( boje sie ze zerwie ze mna ze tego nie chce. Nie wiem od czego sie zaczywa i wogole a jak juz go pokacuje w usta to moze se pomyslec ze chce czegos wiecej ;( pomozcie plis jct moj numer gg 11189040

Gość waltkiria1
to grzech!