Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie calowac

Jak Sie Calować??

Polecane posty

Gość hańń
Hej.Mam 12 ,wiem wiem że totroche mało żeby o takich rzeczach gadac no ale mam problem. Więc mam chlopaka chodze z nim juz 1 miesiac i my tylko w usta bo sie tak sie boimy.On mowil ze ja sie nie mam stresowaci ze kiedys bede sie calowac normalnie tylko jak on sie zbilza do mnie to ja sie tak troche odwracam mowie mu JA NIE UMIEM SIE CALOWAC ;(. On sie wtedy wkurza na mnie ;/ PROSZE POMUZCIE MI ;( !

Gość Merredithh
Ja mam tylko jedna rade: najpierw słowniki ortograficzne, a dopiero potem tematy o całowaniu

Gość Saszarel
Jestem z chłopakiem od miesiąca. Bardzo chce się ze mną pocałowac z języczkiem lecz ja nie potrafie za to on jest juz wprawiony. Wiem że jak to zrobi to sie odwróce i zawstydze strasznie sie boje to zrobic...:( Prosze pomóżcie

Gość Mały Cmook *
Hello :] Pierwszy raz całowałam się w 0-ówce A teraz jestem 6 i za ten długi czas miałam juz dużo supper Chlopaków ale nie całowałam sie bo nie pamiętam jak to kuwa było :/ Wjem obciach tutaj to pisać i się boję całować a chciałabym już na Kolonii za 3 dni pomóżcie :[ Ach i jeszcze jedno najważniejsze czy przy cmoku musii coś Slychaćć??

Gość torus
ja całowałem sie w wieku 11.lat a ruchałem w wieku 12lat. PS. normalnie szkoda mi was

Gość jak dla mnie
Pierwszy raz całowałem się w wieku 15 lat (mówimy o "mocnym" pocałunku) też odczuwałem tremę. Byłem wtedy na obozie, było ciemno byliśmy sami w domku, więc o atmosferę nie musiałem się martwic. Jak dal mnie to całowanie przychodzi z uczucia i od Ciebie. Wiadomo, że po pierwsze świerzy oddech (MUSI BYĆ jak nie ma to może zepsuć) po drugie nie całuj zbyt ofensywnie bynajmniej na początku. Zbliż się do niej i delikatnie muśnij jej usta GWARANTUJE że reszta przyjdzie sama. Nawet nie będziesz wiedział\a jak i kiedy.

Jak dziewczyna mnie rozpala, to rozumiemy sie bez słów, wszystko dzieje się spontanicznie bez myślenia.... Tego nie da się nauczyć, wyćwiczyć, musisz poczuć "to coś" :)

Gość Laska43
Prosze !!! Pomozcie ! Chlopak przez esa zaproponowal mi pocalunek z jezyczkiem ale nie tak doslownie. Tzn. Napisala ze moze sprobowalismy pocaalowac sie tak inaczej.. Caly czas o tym mysle i sie boje niewiem jak to zrobic. Niewiem a jak juz sie wlozy jezyk do ust to co ? Trzeba ruszac ustami ? Krecic tym jezykiem ? BLAGAM POMOZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze !!

Gość Lala 22
Mam podobne problem Prosze pomocy !!!!!!

Gość Niezle ciacho
Witam.Mam pytanie.Gdzie najlepiej się całować w jakim miejscu czy na ławce czy gdzieś indziej proszę o szybką radę.Pozdrawiam.Z odpowiedziami na ten numer gg 1265038

Gość ahh
to jest cudowne ! wpsaniałe i wogle. To samo przychodzi, nie ma się o co martwić ;)

Gość antyrzeczywistosc
pocalowal mnie niedawno po raz pierwszy chlopak z jezyczkiem strasznie sei zdenerwowalam bo nigdy tego nie robilam i zrobilam ale mi sei nie podobalo bo sie stresowalam i martwie sie ze jemu sie tez nie podobalo ale tego nie wiem co mam robic zeby drugi pocaluneg mi tez sie podobal ?????????

Gość martalove97
Mam 12 lat i wszystkie moje kolezanki mialy chlopaka lub maja ale one sie calowaly ja mam teraz tez okazje pocalowac sie z super chlopakiem kturego znam duzo i mu sie podobam tylko nie wiem jak? pomocy:(

Gość mała rada
napiszcie poradnik:D potem za X lat ktos bedzie miał taki problem i skorzysta:D

Gość Pokochaj :)
Czytając te forum muszę powiedzieć iż żadne wskazówki nie dadzą wam żadnej pomocy. Jeżeli macie partnera,to najważniejszy jest kontakt wzrokowy.Jeżeli masz dziewczynę która kocha ciebie a ty ją,i jesteś w stanie zrobić dla niej wszystko to ten pierwszy pocałunek będzie prosty przyjemny i poczujecie silną więź pomiędzy sobą w tym momencie. Najlepiej abyście spotkali się w domu,oglądając np. film przytul partnera do siebie,po jakimś czasie spójrz jej w oczy,kiedy ona tobie też spojrzy w oczy wtedy powiedz jakiś komplement np. (Kocham Ciebie Kotku)wtedy połóż swoją rękę np. na jej brzuszku :),ona musi poczuć podniecenie i silną więź,wtedy nadejdzie czas kiedy będziesz mógł ją pocałować,pocałuj jej usta (na początek bez języczka)przetrzymaj pocałunek ok. przez 5 sekund,otwórz lekko swoje usta i dasz jej znak że chcesz aby zaszedł związek z języczkiem,dalej pójdzie jakoś :P Najważniejsze jest spojrzenie oraz podniecenie partnera i wykazanie swojej miłości do niej,jeżeli naprawdę siebie kochacie to nie ma żadnych przeszkód w całowaniu i możesz eksperymentować różne techniki :),pamiętajcie najważniejsze w pocałunku nie jest jak się potrafisz całować ale uczucie do drugiej osoby i sposób w jaki jej to uczucie wyznajesz :)

Gość slodka666
Nie bójcie się.! Ja niedawno poznałam cudownego chłopaka w ogóle się z nikim wcześniej nie całowałam, ...aż kiedyś siedzieliśmy na ławce ..i on nachylił się nade mną i zaczął mnie całować, nie myślałam o tym jak mi wyjdzie, tylko o tym jak jest teraz cudownie, to przychodzi samo, nie musicie się niczego bać.! ...później wieczorem na gadu stwierdził, że całuję lepiej od niego i że mam wspaniały smak ust.! to było cudowne.! ON JEST TAKI SŁODKI.! ... a jeżeli chodzi o to , czy oboje wsuwają języki to tak, oboje partnerzy wsuwają sobie języki. najsłodsze pocałunki są w szyję, gdy chłopak mnie tak całuje jest po prostu bosko.! ..a ostatnio mnie zaczął całować po nogach.! ale chłopcy ja tak myślę, najbardziej lubią po twarzy po policzkach, w usta najbardziej ... myślę, że pomogłam.!!;)) v;**

Gość Jurempus
Ludzie macie problemy że głowa boli

Gość 13laaat
Czesc, Mam 13 lat i już się całowałam, nie rozumiem.. jak wy możecie się tego obawiać ? Ja nie czytałam nie bałam się i jakoś wyszło :) i było fajnie:)

Gość mysiaa ;*
mnie pocalowal chlopak z ktorym sie spotykalam prawie codziennie. na poczatku w policzek, potem dotykalismy sie ustami i pewnego dnia gdy mnie odprowadzil do domu wieczorem. stalismy, popatrzyl mi w oczy i pocalowal w usta, pozniej lekko i delikatnie przejechal jezykiem po moich ustach, ja je rozchylilam i jakos poszlo :)

Gość Drogi czytelniku/czytelniczko
Jak się całować? Z głową. Podstawową zasadą jest: im dłużej bedziesz trzymać partnera na odległość, tym pocałunek będzie lepszy. Faceci lubią dążyć do jakiegoś celu. Tzw. Syndrom zdobywcy. Więc droga czytelniczko bądź drogi czytelniku, polecam dać na wstrzymanie i niech partner/ka się stara o Twoje względy. Pamiętam jak długo starałem się o swoją partnerkę. Miesiąc starań i pozwoliła chwycić się za rękę. I powiem wam że nawet pocałunek nie zrobił takiego efektu, jak to nieśmiałe zbliżanie do siebie dłoni, by po chwili móc cieszyć się tak drobną bliskością a dającą tak wiele. Jeżeli już miałbym wypowiedzieć się na temat pocałunków to nic ciekawego się nie dowiecie.. Może jeden bardzo ważny szczegół: Wczuj się w partnera/kę.. I musi pójść dobrze. Więc powoli do przodu, życzę szczęścia i pozdrawiam.

Gość gość
Nie da się tego nauczyć !!! To samo wychodzi.. Mój 1 pocałunek z języczkiem mimo że odbył się na imprezie, bardzo miło wspominam , całowaliśmy się chyba z 4 razy. Miało być po 'koleżeńsku' niestety nie wyszło ;< Dlatego nie polecam całować się z przypadkowymi osobami bo zawsze towarzyszą temu uczucia. Można sie zakochać..a dla 2 osoby mogła to być tylko zabawa. Tak czy siak miło wpsominam :>

Gość gość
trzeba głowę przechylać na prawo!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
i być delikatnym, namiętnym i na pewno nie uderzać zębami o zęby bo to jest strasznie niefajne.

Gość gość
kiedyś byłeś całuśny 😭