Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzesiste oczko

OLEJEK RYCYNOWY NA WZMOCNIENIE RZES -JAK NAKŁADAC?

Polecane posty

Gość rzesiste oczko

Witajcie.Tak sie naczytałam o olejku rycynowym,ktory wzmacnia rzesy,ze sama postanowiłam to sprawdzic ,jak to sie dawkuje i jak nakładac by nie podraznic oczu? I pytanko: alergicy tez mogą? Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam:)

Gość szczoteczką od tuszu
nakładaj sobie :) A w aptece zapytaj babki czy alergicy tez moga uzywac.

Gość slzjfbja
hmm a czemu niby ten olejek ma działać wspomagajaco na rzęsy czy tez włosy, jaka substancja w nim zawarta ma takie działanie? mi wiadomo tylko tyle, ze jast on stosowany na przeczyszczenie, oraz jako smar techniczny, a pozyskiwany jest z bardzo trujacej rosliny-racznika to chyba jakis mit z tymi rzesami

Gość slzjfbja
no jak by się uprzec to mozna stwierdzić, ze natłuszcza włos i staje sie on wtedy wizualnie zdrowszy

Gość łeeeetam ja używałam
ponad pół roku, codzinnie i guzik dało. Moja siostra tak samo. Nic nie daje ten olejek:O Równie dobrze możesz sobie natrzeć rzęsy dowlonym tłuszczem:o bez sensu....

Gość łeeeetam ja używałam
Poza tym jak sie to cos dostanie do oka, to strasznie szczypie:O Ja teraz stosuje inne preparaty i efekt o wiele lepszy🖐️

Gość smutno tak ....
nakladac??? to sie nie naklada to sie pije. :D:D:D:D:D

olejek rycynowy akurat nie zawiera rycyny, która jest trująca. olej rycynowy tłoczy się z nasion, które rycynę zawierają, jednak nie miesza się ona z olejami, dlatego można uzyskać nieszkodliwy olej rycynowy bez rycyny ;)

Gość tak ale na rzęsy i tak
nic a nic nie daje.... Najwyżej przyciemnia odrobinę, jak każdy tłuszcz, wyblakłe na końcach rzęsy.