Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhhhhh

pęknięta gumka...

Polecane posty

Gość gfhhhhh

pękął nam gumka co prawda ze środkiem plemnikobójczym, 15 d.c. a moje cykle są bardzo nei regularne. 2 cykle temu 35, ostatni 41, poplatanie z pomeiszaniem ogólne. Jak myslicie brać postinor? kurde żnbym ja się tak źle nei czuła na hormonach, to by było dobrze... ciąża teraz wogle nei wchodzi w rachube.

Gość No tak tak
No to teraz troche loteria czy byly plodne czy nie. Bo mogly byc ale niekoniecznie, z kuli tego ze masz nieregularne cykle. Jak ciaza naprawde bylaby nie na miejscu wez Postinor, jak najszybciej oczywiscie

Gość no to smigaj
po postinor cziz myls troche jak masz rorregulowany organizm to moze byc deczko ciezko trafic z dniam plodnymi a postinor Ci nie zaszkodzi fakt moze lekko rozlegulow. cykl ale cos za cos skoro nie chcesz byc w ciazy to smigaj do lekarza.

Gość gfhhhh
dzieki dziewczyny tak zrobię

Gość różnie to bywa
ja miałam dwa razy taki wypadek i po wzięciu postinoru pierwszy raz wogóle nie czułam zadnych objawów, natomiast drugi raz miałam straszne krwawienia, dużo gorsze niż miesiączka, aż się przestraszyłam. Drugi raz zażyłam go dopier po roku , wiec ten pierszy raz nie powodował juz podwyższonego poziomu hormonów, a jednak przeżylam zupełnie inne dolegliwości

Gość różnie to bywa
proponuję wziąc dla świętego spokoju

Gość kinga21
ja tez proponuje wziac tym bardziej ze masz nieregularny okres pozatym domyslam sie ze to byl unimil plemnikobójczy mnie tez pekł one lubia pękać ja narzaie zazywam hormony nie zawsze sie po nich dobrze czuje ale to sa okreslone dni ale wole to niz stres nieustany .pa

Gość kinga21
poprawaka cykl nieregularny.