ania k 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Dziewczyny mam do was pytanie czy któras ma zylaki na nogach i bierze tabsy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania k 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Co nikt mi nie pomoze---proszę :(:(:(:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heejjj Napisano Styczeń 23, 2007 Ja chciałam zacząć stosować tabletki i byłam u jednego ginekologa, który mi powiedział, że mogę je brać i zobaczymy co się będzie działo z tymi żylakami. Jednak nie wykupiłam recepty i po pewnym czasie poszłam do innego, powiedziałam mu, że chciałabym zacząć brać tabletki, ale mam problemy z żylakami i mi odradził. Wychodzi na to, że różne zdanie maja lekarze na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania k 0 Napisano Styczeń 23, 2007 hejjjj--słonko dziekuję chociaz ty jedna się zlitowałas na demną.To ci cos napiszę.Ja przed pierwszym dzieckiem brałam 4 lata tabsy,potem miedzy pierwszym dzieckiem a drugim tez brałam ale po nich wpadłam w depresje (ale zajazyłam dopiero jak zaszłam w ciąże).A po drugiej ciązy zylaki mi sie zrobiły bardzo brzydkie ,ale mój gin kazał mi kupic polopiryne i cwiartke dziennie brac przy tabsach anty.Tanby anty biore ale jeszcze nie kupiłam polopiryny.A dzisiaj cos dziwnie czyje w wych miejscach gdzie mam zylaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania k 0 Napisano Styczeń 23, 2007 foch--to niby przez to gin mi przepisał polopiryne ,zeby niby rorzedzic krew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heejjj Napisano Styczeń 23, 2007 foch --> zgadzam się z Tobą Ja się w końcu nie zdecydowałam na nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heejjj Napisano Styczeń 23, 2007 Napisze Wam, że o tych żylakach to sama mu powiedziałam, bo on się nawet o nic nie zapytał ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja w kwestii organizacyjnej Napisano Styczeń 24, 2007 a pamiętacie o hemoroidach?to też żylaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania.k Napisano Styczeń 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spokojnie to tylko awaria Napisano Styczeń 26, 2007 Żylaki są absolutnym przeciwskazaniem do brania pigułki.Bo to oznacza kłopoty z krążeniem.Chcesz na zawał walnąć,albo dostać udaru mózgu???Ja zmieniałam rodzaj tabletek,bo miałam uczucie"mrówek"w nogach.A to dla mojego gina już oznaczało,że coś się dzieje(a żylaków nie mam)Myślałaś może o wkładce?Nie ryzykuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfdgdg Napisano Czerwiec 26, 2007 mi sie żylak powiekszył po tabletkach(yasmine). Wkładka to dla pań które dzidziusia urodziły wiec np u mnie odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach