Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonaaaaaaa

Yasmin-czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość ilonaaaaaaa

zaczelam pierwsze opakowanie tabletek Yasmin, wczoraj dostalam okres i wzielam pierwsza tabletke ale jak rano wstalam podpaska byla czysta i dzisiaj tez nic jeszcze nie "polecialo" czy to mozliwe zebym miala okres tylko 1 dzien? dodam ze mam bóle takie jak na okres i wrazenie ze zaraz mnie zaleje

Ilona-----ja jestem na 5 tabletce i miałam to samo czyli po pierwszej tabletce zanikł okres.

to jest możliwe..... jak poszukasz na forum to znajdziesz wypowiedzi innych dziewczyn ktorym okres ustapil po pierwszej tabletce.... A ja wbrew przeciwnie- jak zaczelam brac tabletki Y. to mialam bardzo obfity okres. No ale kazda z nas jest inna...

BYć może po tabletce się cofną ale powinnaś jeszcze dostac też tak miałam teraz mam przerwe po drugim opakowaniu

Gość ilonaaaaaaa
Ania K===============dzieki za odp. a czy to twoje pierwsze opakowanie? chcialabym sie dowiedziec czego moge sie spodziewac po dluzszym zazywaniu

Gość ilonaaaaaaa
dziekuje dziewczyny bo juz myslalam ze cos ze mna nie tak

Tak to moje pierwsze opakowania po porodzie i wogóle tych tabletek. naczytałam sie o nich i boję się brac.A po drubie mam dwa żylaki na nodze i cos dzisiaj mnie dosc bolą i niewiem ci robic.

Gość ilonaaaaaaa
a mowilas o tych zylakach swojej gince?

tak mówiłam mu on je obejrzał i powiedział,zebym kupiła polopiryne i brała cwiartke dziennie bo ona bedzie przeciwdziałac zakrzepicy.Ale sama niewiem.

Ja przed pierwszym dzieckiem brałam 4 lata tabsy,potem miedzy pierwszym dzieckiem a drugim tez brałam ale po nich wpadłam w depresje (ale zajazyłam dopiero jak zaszłam w ciąże).A po drugiej ciązy zylaki mi sie zrobiły bardzo brzydkie ,ale mój gin kazał mi kupic polopiryne i cwiartke dziennie brac przy tabsach anty.Tanby anty biore ale jeszcze nie kupiłam polopiryny.A dzisiaj cos dziwnie czyje w wych miejscach gdzie mam zylaki.Przed pierwsza ciązą brałam Cilest a potem przed drugą MICROGYNON ale po micro.wpadłam w derpesje i dopiero ciąża mnie wyleczyła.

Gość ilonaaaaaaa
Aniu===== moja ginka przepisujac mi tabsy poogladala moje nogi czy nie mam zylakow i kazala zrobic badanie krwi zeby sprawdzic jaki mam cholesterol i trojglicerydy a jak lezalam w szpitalu jak bylam w ciązy to na dobre krązenie i odbudowe żył dawali mi rutinoscorbin a ze polopiryna m atakie dzialanie to nie slyszalam slyszalam wlasnie ze polopiryna i aspiryna oslabiają dzialanie tabsów anty kazdy lekarz mowi inaczej moja ginka tez nie uprzedzila mnie ze po zazyciu pierwsze tabletki moze mi okres zaniknąc a uwazam ze powinna byla to powiedziec mi nie przyszlo do glowy zeby o to zapytac, wprawdzie pytalam czego moge sie spodziewac po tych tabsach ale nie powiedziala nic nowego czego nie przeczytalam w ulotce

Gość dominiquita
To chyba normalne..jak tylko zaczelam brac tabletki, to okres zaczal tak jakby zanikac. Tzn, wwczesniej ze mnie tryskalo jak z fontanny i okropnie mnie bolal brzuch i tak przez 7 dni. A jak wzielam tabsy, to okres trwal 3 dni i byl skapy. I tak jest caly czas.