x y z 0 Napisano Sierpień 20, 2007 tez od niedawna biore ysminelle - ok 1/2 op. i mam te plamienia. widze ze nie tylko ja tak mam, to mnie pocieszylyscie.. ale kiedys bralam cilest i takich akcji nie bylo..troche sie wystraszylam. po jakim czasie to przechodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eluszka Napisano Sierpień 24, 2007 Wypadaja mi wlosy - i to bardzo! Dostalam wypryskow jak nastolatka Mam plamienia Mam hustawke nastrojow Poza tym wszystko ok.... Chyba nie chce ich juz brac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekoladeczka87 Napisano Sierpień 25, 2007 Cera sie poprawila... ;) na poczatku troche zmeczenia i oslabienia... a teraz czasami sennosc... ale ogolnie Ok! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniaaaaaaaaaaaa11 Napisano Sierpień 25, 2007 bola mnie lydki-pioka niemilosiernie.To 8 blister Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juelka-yasminellka Napisano Wrzesień 16, 2007 cześć dziewczyny!!!!!!!!!ja biorę yasminelle od 5 miesięcy z początku było świetnie żadnego tycia tylko na początku kilka dni plamiłam ale szybko przeszło. czułam się świetnie byłam nimi zachwycona aż do teraz:(((( niestety przy 5 opakowaniu zaczęły się problemy cały miesiąc obficie plamię co już mnie denerwuje ciągle chce mi się ryczeć i mam wachanie nastroju byłam u ginekologa jak mi nieprzejdzie po 6 opakowaniu zmienie je na inne z większą ilością hormonów bo zawiodłam się:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juelka-yasminellka Napisano Wrzesień 16, 2007 kochane!!!!!1tabletki z małą ilością hormonu to jednak nie taka rewelacja. od jednej maleńkiej tableteczki niemożna przytyć więc nienabierajcie się na to.za mała ilość hormonów to duże problemy o czym świadczy jasminelle.zresztą każda z nas ma inny organizm ale ja osobiście niepolecam. P.S.tyje się dlatego że tabletki zwiększają apetyt nie dlatego że poprostu się je zażywa zwróćcie na to uwage.od maleńkiej tableteczki nie można przytyć kilka kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chora83 Napisano Wrzesień 16, 2007 czesc a ja mam do was pytanie .. biore yasminelle .. jestem przy 2gim opakowaniu 3 ciej tabletce. wczoraj kochalam sie z facetem, a dzisiaj jestem obloznie chora. powiedzcie mi proszę jakich leków powinnam unikać (czy moge wziac antybiotyk) i czy to bedzie mialo jakis wplyw na dzien wczorajszy. moje pytanie dotyczy tez lekow typu upsarin aspiryna paracetamol wit.c itd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość melisan Napisano Wrzesień 16, 2007 Ja niestety szybko z nich zrezygnowałam, bo po 3 miesiącach. Musze przyznać, że mój organizm i tak je tolerował lepiej niż inne pigułki, ale odrzuciłam je ponieważ zaczęłam strasznie puchnąć. Nogi jak u atlety, 4 kilo więcej, a brzuch jak w 5 miesiącu ciąży. Po odstawieniu pigułek po miesięciu wszystko wróciło do normy. Acha i jeszcze coś: nasilił mi się po nich trądzik, ktorego do dziś (5 miesiecy) nie mogę sie pozbyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chora83 Napisano Wrzesień 16, 2007 to co nikt nie wie nic o tych interakcjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1234455 Napisano Wrzesień 16, 2007 http://www.lekarze.malopolska.pl/?dzial=art&acn=show&id=8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malamegi 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 juelka-yasminellka ----wybrazsobie ze ja przytylam, jem duzo mniej niz przed rozpoczeciemprzygody z Y. a przytylam. tak w ogole jest juz jeden topic nt. yasminelle i tam mozecie duzo poczytac o y., wiele dziewczyn tam sie wypowiada. ja osobiscie nie czuje zadnych przykrych skutkow, tylko zyly mi troszke widac i przuytylam,lae zastanawiam sie nad zmiana, moze znajde cos po czym nie przytyje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dott malutki 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 witam mam na sprzedanie opakowanie jasminelle za 30zl, odstawilam poniewaz zle sie po nich czulam, to jedno opakowanie szuka nabywcy, a szkoda wyrzucic do kosza. osoby zainteresowane prosze pisac na mail dotta84@gazeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
co to jest... 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 dott malutki---------- a skąd jesteś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hagen Napisano Listopad 14, 2009 ja brałam Yasminelle z powodu wypadania włosów rok. Włosy się poprawiły wiec postanowiłam odstawić i od tygodnia mam gorączę i skoki ciśnienia, raz mnie głowa boli okropnie a potem robi mi się słabo i śpię. Jak w menopałzie! Czy ktoś miał coś takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość neciakowna Napisano Kwiecień 7, 2010 heh, ja biore yasminelle juz 3rok... i nie wiem czy to wina tych tabletek czy mojej watroby, ale od tego czasu przytylam juz 10kg. za pol roku mam zamiar je odstawic (starania o dziecie) i zaczelam sie wahac czy nie odstawic ich juz...a do ciazy musze schudnac 10kg :// ciekawe jak.. bo dieta i fitness to mam w malym palcu. zostaly mi jeszcze 3opakowania, szkoda je wyrzucac w bloto, a okresy regularne, normalne, biust, wlosy i cera jak najbardziej ok. tylko te tycie. bo co innego ma sie porowynywac przy 6mcach uzywania yasminelle a co dopiero 3lata. a moj ginek mowi, ze jest wszystko ok i bardziej mojej watrobie szkodzilyby pigulki z wieksza dawka hormonow - yasminelle ma ihc najmniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marlenchen Napisano Czerwiec 20, 2010 Ja wzięłam dziś 7 tabletkę Yasminelle. Na razie co zaobserwowałam to senność, migrena, huśtawka nastroju i czasami mdłości. Piersi czuje że się powiększają, a apetyt mam slaby i to mnie cieszy bo bynajmniej nie przytyje. Objawy są takie jak przewidywała ulotka, i wydaje mi się że są coraz słabsze. Mam nadzieje, że będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagi Napisano Luty 23, 2011 czesc dziewczyny. Jestem obecnie w Londynie, jeśli ktoras potrzebuje Yasmin to mam do odsprzedania za 10Ł. Brałam je wcześniej ale źle sie po nich czułam i ginek przepisał mi yasminelle... jest lepiej:) jeśli ktoras jest chetna to piszcie maila: carmel24@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alg Napisano Maj 8, 2012 zaczęłam trzeci tydzien pierwszego blistra i dostaję jasnej cholery. - mdłości - głowa - nastrój wisielczy - plamienia - ból brzucha - piersi - bolą jak przed okresem, a jestem w czasie teoretycznej owulacji - nogi - tragedia. jakbym miała zakwasy po maratonie, wszystko boli. dzisiaj rano nie mogłam się przez chwilę ruszyć, bo cała lewa noga od łydki do pośladka była jakby zdrętwiała. - kilka razy z godzinę po wzięciu strasznie mi przyspieszało serce. trochę schizuję, czy to nie ciąża, ale obiektywnie patrząc, nie powinno być raczej szansy. więc jutro idę do gina po ratunek, bo zwariuję. albo ze strachu, że jestem w ciąży albo przez te wszystkie niedogodności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alg Napisano Maj 8, 2012 i brak apetytu. właściwie prawie nie jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach