Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ekto

Chudzielce D

Polecane posty

Gość Ekto

Czołem dziewczyny. Piszę z ciekawości, bo wśród facetów panuje przekonanie, że kobietom podobają się wyłącznie pakerzy. Sam jestem skrajnym ektomorfikiem, nie mogę przytyć nawet 1 kg, mimo, że ostro "brałem się za siebie" przez rok (siłownia, basen, diety etc). Widzę, że po prostu nic z tego. Zastanawiam się jak reagujecie na takich chudzielców (90 w klacie). Śmiech? Politowanie? A może wam to nawet nie przeszkadza? Jako że muszę zaakceptować siebie to chciałbym wiedzieć. Pozdrawiam! :)

Gość stefan telefan
hehehe tez mialem taki problem przy 175cm wazylem 60 kg - skora i kosci i poznalem dziewczyne ktora widocznie pociagalo co innego niz wyglad tez myslalem ze nigdy nie przytyje chociaz sie staralem a teraz od piwka i niezbyt zdrowego odzywiania ( brak czasu na zjedzenie czegos normalnego) wychodowalem dosyc spory brzuszek obecnie waze 76 kg a w porywach nawet do 80 kg nie martw sie nie wszystkie kobiety zwracaja uwage tylko na wyglad :))

Gość trzydziechaaaa
Ja uwielbiam takich drobnych panów...moja miłosc ma 180 i wazy ok 67 kg.......alez ILE ON MA ENERGII...!!!!!w lózeczku jest THE BEST!!!a poza tym taki szczupły pan jest PRZESłODKI!!!!! Od zawsze mierziły mnie typy z siłowni...fuuu te muskuły bleee i piersi jak u niektórych kobiet...poza tym..wiadomo taki umiesniony pajac ni ma nic w portakch przynajmniej takie dchodziły mnie słuchy od znajomych..a no najwazniejsze szczupli panowie sa bardzo bardzo inteligentni...MOJ MISIACZEK JEST TEGO PRZYKłADME!! DO WSZYSTKICH SZCZUPłYCH PANóW.. WASZA waga nie jest zadnym probleme,pomyslcie o tych tlustych tykach..to jest rzeczywiscie problem....GłOWA DO GóRY!!!szczuplutkie jest PIEKNE

Gość trzydziechaaaa
a jeszcze dodam,że gdybym miała do wyboru....mieszaknie na wyspie bezludnej z pakarem albo pójscie do zakonu......WYBIERAM ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mnie pakerzy odrzucają:o bleee... koajrzy mi się taki tylko z siłownią koksowaniem, brakiem czasu na rozwój wewnętrzny, więc móżczek to to ma mniejsze niż ziarnko piasku... wiem, wiem myślę stereotypowo:P w sumie najlepiej to zachowac złoty środek, ale gdybym miala tylko do wyboru (jeśli chodzi oczywiście o wygląd) chudzielca lub napakowanego gościa, to wole chudzielca:P

No to przynajmniej nie trafisz na taka, ktora leci na miesnie, ale na taka, ktora leci na... Ciebie ;) Moje kochanie tez jest drobne (i jest niski), nigdy nie byl to moj ideal faceta, ale przeciez kocha sie osobe, nie zamienilabym go na Brada Pitta :) Niektorzy kochaja miesnie, inni pieniadze albo samochod, jeszcze inni dlugie nogi i wielki biust, a niektorzy po prsotu kochaja czlowieka, z jego wadami i zaletami. 🖐️

Jeśli rzeczywiście panuje takie przekonanie, to jest całkowicie BŁĘDNE. :-P Kobiety nie są zawsze aż tak płytkie ;-) Cenimy sobie inteligencję (inteligencja jest bardzo sexy:D), poczucie humoru, po prostu - charakter człowieka. Wiadomo, że pewna grupa kobiet będzie "leciała" właśnie na pakerów, ale nie będą to wszystkie..

Gość Ekto
No co wy.. aż tak nie lubicie pakerów? niesamowite.. to czemu mój kumpel-paker zmienia dziewczyny jak rękawiczki, mimo że z twarzy jest podobno paskudny? (opinia koleżanek o nim) Echh ładnie to na forach brzmi, ale rzeczywistość pokazuje że jest inaczej ;) Pozdrawiam!