Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No tak tak

Pyanie o wiarygodnosc Wikipedii

Polecane posty

Gość No tak tak

Z tego co wiem jest to encyklopedia gdzie kazdy moze cos dopisac i no wlasnie.... Czy to wiarygodna encyklopedia....?? Czy mozna byc pewnych ze informacje w niej zawarte sa rzetelne??

Gość lump lump
bynajmniej. jeden z moich wykladowcow kategorycznie zabronil nam korzystania z tej strony. stwierdzil, ze jak zobaczyl jakie bzdury sa tam powypisywane, to najpierw sam zabral sie za poprawianie, pozniej spasowal..

Gość No tak tak
No wlasnie tego sie obawiam, ja ucze sie na prawo i jest tam duzo informacji ktorych mam sie nauczyc i wlasnie tak sie zastanawiam czy jest sens to w ogole czytac :P

Gość lump lump
jesli masz inne, bardziej wiarygodne zrodlo, to radzilabym z niego skorzystac. no, chyba, ze dostaliscie prikaz, zeby uczyc sie stamtad, wtedy inna sprawa. ale generalnie nie ryzykowalabym

Gość No tak tak
nakazu nie ma, sprawdzam niektore notatki z wikipedia i poki co nie trafilam na blad :P :P Dokladnie to o ONZ czytam na wikipedii ;) ;) Dziekuje za informacje i przestroge ;)

Gość ja sie uczylam przez
weekend z wydrukowanych przez siebie informacji z wikipedii :/ wczoraj mialam test z systemu politycznego RP i co? wyszłam z testu zadowolona a jednak nie zdałam :O! dzisiaj czytam dokładnie konstytycje, tylko z niej sie tym razem naucze bo będów było sporo!