BabulaBoża 24 Napisano 4 godziny temu Podobno Henryk ma być nowym 007 huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 24 Napisano 4 godziny temu Zgłaszam się na kasting jako ryba do zlowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа 9 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabulaBoża napisał: Podobno Henryk ma być nowym 007 huh Kochasz go wieczorna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа 9 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabulaBoża napisał: Zgłaszam się na kasting jako ryba do zlowienia Najpierw cycki zrób xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 24 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа napisał: Kochasz go wieczorna No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 24 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа napisał: Najpierw cycki zrób xD Jak wstawisz se zęby szczerbol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 161 Napisano 4 godziny temu Stawiam na Kardynała z Filipin.. Maj będzie owocny. Konklawe, Eurowizja i Wybory prezydenckie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 24 Napisano 4 godziny temu Że będzie nowym Bondem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 161 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabulaBoża napisał: Że będzie nowym Bondem? Tak. Albo Włoch. Na początku obstawiałam kardynała Roberta Sanaha. Ale chyba wiek mu nie pozwoli. Więc obstawiam Kardynała Luisa Antonio lub któregoś z Włoch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Tak. Albo Włoch. Na początku obstawiałam kardynała Roberta Sanaha. Ale chyba wiek mu nie pozwoli. Więc obstawiam Kardynała Luisa Antonio lub któregoś z Włoch. Co xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 24 Napisano 4 godziny temu Jaram się bondem w postaci wiedzmina a ty mi z jakimiś ksiendzami wjeżdżasz. Wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 294 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Stawiam na Kardynała z Filipin.. Maj będzie owocny. Konklawe, Eurowizja i Wybory prezydenckie. Ja też obstawiam Filipińczyka, ewentualnie Amerykanina. Czarnego by wybrali, bo tam duża klientela dla ich korporacji, ale stara baza klientów o rasistowskim zabarwieniu by tego nie zdzierżyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 294 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, BabulaBoża napisał: Jaram się bondem w postaci wiedzmina a ty mi z jakimiś ksiendzami wjeżdżasz. Wtf To jak tak, to w takim razie pytanie: w czyim wykonaniu Bond James wam najbardziej leżał? Nie pierdzielmy się i zacznijmy od kamienia łupanego czyli od Dr No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: To jak tak, to w takim razie pytanie: w czyim wykonaniu Bond James wam najbardziej leżał? Nie pierdzielmy się i zacznijmy od kamienia łupanego czyli od Dr No Żadnego nie widziałam nigdy w życiu. Ten będzie 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 161 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, BabulaBoża napisał: Jaram się bondem w postaci wiedzmina a ty mi z jakimiś ksiendzami wjeżdżasz. Wtf Bo się będzie działo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 3 godziny temu Sean Connery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 161 Napisano 3 godziny temu Pierce Brosnan i Daniel Craig Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 123 Napisano 3 godziny temu Musiałam sprawdzić kim jest Henry i w ogóle o co choooodzi. No. Ma coś w ciekawego w spojrzeniu. O tych Bondach się nie wypowiadam. Chyba z nudów jeden obejrzałam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 43 Napisano 3 godziny temu Pierce Brosnan i też Sean Connery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 294 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Pierce Brosnan i Daniel Craig Ja bym jeszcze dorzucił Timothy Dalton’a, bo jako aktor brytyjskiego teatru dramatycznego miał chłop warsztat aktorski i Bonda zagrał nieźle. Connerego jakoś nie umiałem nigdy w tej roli brać na poważnie, Roger Moore to był błąd, a David Lazenby to nawet wielbłąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 75 Napisano 3 godziny temu Cavil by pasował do roli Bonda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 75 Napisano 3 godziny temu Co do Filipińczyka to mam nadzieję, że nie zostanie papieżem, cieszyłbym się gdyby został nim ktoś z tej trójki... https://ibb.co/xqYGSwpr ale najlepiej niech Duch Boży kieruje konklawe i niech Jego święta wola będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 25 Napisano 3 godziny temu Czemu nie Filipinczyk? Ja chcę czarnego bo będą straszyć Antychrystem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 75 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dumb napisał: Czemu nie Filipinczyk? Ja chcę czarnego bo będą straszyć Antychrystem Bo on ma niektóre poglądy takie jakby nie czytał Dziejów Apostolskich... no a jednak Biblia to podstawa Chrześcijaństwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 75 Napisano 2 godziny temu Aha i o dziwo włoskie media wśród faworytów podają też... Polaka. Kardynał Konrad Krajewski ponoć też jest poważnie rozważany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 2 godziny temu w biblii nie ma absolutnie nic o kolorze skóry antychrysta. straszenie większości chrzęścijan jest bardzo proste, bo wystarczy im powiedzieć że antychryst to i to, a wiadomo że przecież dla nich przeczytanie biblii to jest czynność awykonalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 2 godziny temu a mogą wybrać tego z filipin zeby ratować kościół na dalekim wschodzie po tym co porobił franciszek oddając partii ludowej chin w dłonie decyzjność względem nominowania biskupów w kk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 75 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, coprobo napisał: w biblii nie ma absolutnie nic o kolorze skóry antychrysta. Oczywiście, że nie ma. Ale w tej starej przepowiedni zupełnie nie o to chodziło... Gdyby papieżem został Gańczyk, osobiście bym się cieszył. Edytowano 2 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 0 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, niemaszuprawnień napisał: Stawiam na Kardynała z Filipin.. Maj będzie owocny. Konklawe, Eurowizja i Wybory prezydenckie. Chyba sobie to wszystko podaruję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 111 Napisano 1 godzinę temu Mi kard. Krajewski calkiem by odpowiadal. Rowny gosc, jak Franek. Tzn. wiem o nim tylko powiezchownie, wiec poprzestane na tym. A z Bondow to zdecydowanie Timothy Dalton, ale on byl prawie za grzeczny jak na bonda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach