Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówiąca prawde

Mam same kłoptoy

Polecane posty

Gość mówiąca prawdę
cały czas robie. Inaczej to bym strzeliła sobie w łeb:O

Gość mówiąca prawdę
no to ktoś super mądry sie wpisał:O

Gość eh życie...
Ja też mam kłopoty: 1. Brak kasy na czynsz ( główni lokatorzy nie płacą od lat i myślą, że ich "zbawię" nagle mając 1000 PLN na miesiąc, a do spłaty kilkadziesiąt tysięcy). 2. Ponieważ to się ciągnie od lat, zaważyło na mojej nauce- nie napisałam pracy magisterskiej, studia zaliczałam bezproblemowo, ale w końcu "wysiadłam". 3. Nie mam przyszłości- lada dzień pewnie bez dachu nad głową, więc nie ma szans na dziecko , na przyszłość jakąkolwiek... Jedna dobra sprawa: cudowny mężczyzna, wzajemna, ogromna miłość. I pracę mam dobrą- jest świetna. Gdyby nie ten mężczyzna i ta praca już dawno podcięłabym sobie żyły. Nich Ci się prędko wszystko poukłada :) Ja chyba nie mam już szans...

Gość eh życie...
A teraz wracam do " domu". Wracam póki go jeszcze mam. A jak już nie będzie gdzie wrócić, to pójdę daleko, daleko. Ale już bez Niego :(

Gość eh życie...
I to najbardziej boli. Że zostanie tu sam, że już nie razem. Będę dziś dla Niego wyjątkowo miła :) Kocham go ogromnie. "Spieszmy się kochać ludzi- tak szybko odchodzą" - to moje hasło na dzisiejszy wieczór.

Gość eh życie...
I to najbardziej boli. Że zostanie tu sam, że już nie razem. Będę dziś dla Niego wyjątkowo miła :) Kocham go ogromnie. "Spieszmy się kochać ludzi- tak szybko odchodzą" - to moje hasło na dzisiejszy wieczór.

Gość eh życie...