Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciiiii

pomozcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ciiiii

pomocy potrzebuje czegos na syfki znajdujace sie pod skora czyli zaskorniki mam je od kilku miesiecy i nie wiem co uzywac poradzcie

Gość nie krzycz proszę

Gość bbbbbbbb
brevoxyl zejda po ok dwóch dniach bynajmniej u mnie tak zeszły i juz niewróciły ;)

Gość Cynkoderm 3

Gość Ciiiii
co to ten cynkoderm i gdzie kupic i za ile ? i ile ten brevoxyl koszytuje???

Gość Cynkoderm 3
W aptece...6 pln kosztuje

Gość Cynkoderm 3
W aptece...6 pln kosztuje

Gość bbbbbbbb
brevoxyl kosztuje 20 zł ale naprawde warto bo mi kaszka z czoła znikła po nim w jeden dzien ;)

Gość Ciiiii
brevoxyl to krem czy masc ? a ten cynkoderm ?

Gość Cynkoderm3
To jest reduktor i korektor wszelkich wypryskow...Mi pomaga,bo się pryszcze szybko goją

Gość ślinotok
na syfki to najlepszy jes mocz babci

Gość bbbbbbbb
ten brevoxyl pisze na nim ze krem ale moim zdaniem to masc najlepiej jak sie nakłada punktowo a nie na cała twarz wtedy niewysusza ;)

Gość Ciiiiii
slinotok uwazaj zebym ci sie nie zlala na morde idiotko

Gość Ciiiiii
bbbbbbbbbb ale ja mam tylko pod skora te niedoskonalosci to czy mi to pomoze ??????????//////

Gość Ciiiiii
werka krem kosztuje 3zl ? a zel ile ? a na co on jest ?na zaskorniki pomaga ????????

Gość bbbbbbbb
na podskórne to jest własnie najlepsze bo na takie duze czerwone dziala wolno pierew je wyciaga później wysusza itd a takie podskórne to błyskawicznie zalezy tez jakie amsz te podskórne bo sa różne jedne usuwa odrazu a drugie sie pierw robia wieksze a dopiero później znikaja

Gość Ciiiiii
mam kilka takich kropek czerwonych pod skora to jest chyba po wyciskaniu syfkow

Gość bbbbbbbb
to taki powinny zniknąc szybko długo znikaja takie czerwone boloące wulkany

i to i to kosztuje 3 zl ale na recepte tylko uzywa sie na zmiane zel dzien noc krem przez 2 mce potem 1 przerwy i znowu 2 mce ja jeszcze myje twarz zelem clearasil i krem tez clearasil i naprawde pomaga

ciiiiii, wypryski i trądzik są najczęściej wynikiem zachwianej równowagi mineralnej w organiźmie. Mogą też być objawem alergii, często pokarmowej. Skóra jest narządem wchłaniająco-wydalniczym, więc istnieje też możliwość, ze w ten sposób oczyszcza organizm z toksyn. Zawartość pierwiastków ma bezpośredni wpływa m.in. na hormony i działanie gruczołów dokrewnych. Musisz zbadać stan pierwiastkowy organizmu, a następnie uregulować braki i nadmiary. Powinnaś wykonać sobie badanie o nazwie analiza pierwiastkowa włosów, gdyż we włosach jest \"zapisana\" historia metabolizmu w organiźmie. Ono pokaże, co dzieje się w Twoim organiźmie na poziomie komórkowym, jaka jest zawartość poszczególnych pierwiastków, w tym również toksycznych. Bardzo ważne jest, byś miała sposób odżywiania dopasowany do typu energetycznego Twojego organizmu. Analiza włosów zbada Twój typ energetyczny i dostaniesz konkretne zalecenia dietetyczne. To pomoże Ci zwalczyć Twoją dolegliwość. Posiadam wykłady lekarzy-specjalistów w tej dziedzinie. Wiem, jak i gdzie wykonać takie badanie. Jeśli chcesz więcej informacji to pisz: 604415785@eranet.pl Pozdrawiam - Jarek :-)

ciiiiii, wypryski i trądzik są najczęściej wynikiem zachwianej równowagi mineralnej w organiźmie. Mogą też być objawem alergii, często pokarmowej. Skóra jest narządem wchłaniająco-wydalniczym, więc istnieje też możliwość, ze w ten sposób oczyszcza organizm z toksyn. Zawartość pierwiastków ma bezpośredni wpływa m.in. na hormony i działanie gruczołów dokrewnych. Musisz zbadać stan pierwiastkowy organizmu, a następnie uregulować braki i nadmiary. Trzeba leczyć skórę nie tylko z zewnątrz, ale i od wewnątrz. Powinnaś wykonać sobie badanie o nazwie analiza pierwiastkowa włosów, gdyż we włosach jest \"zapisana\" historia metabolizmu w organiźmie. Ono pokaże, co dzieje się w Twoim organiźmie na poziomie komórkowym, jaka jest zawartość poszczególnych pierwiastków, w tym również toksycznych. Bardzo ważne jest, byś miała sposób odżywiania dopasowany do typu energetycznego Twojego organizmu. Analiza włosów zbada Twój typ energetyczny i dostaniesz konkretne zalecenia dietetyczne. To pomoże Ci zwalczyć Twoją dolegliwość. Posiadam wykłady lekarzy-specjalistów w tej dziedzinie. Wiem, jak i gdzie wykonać takie badanie. Jeśli chcesz więcej informacji to pisz: 604415785@eranet.pl Pozdrawiam - Jarek :-)

Gość Ciiiiiiiii
Jarek to byloby fajnie gdybys mi przyblizyl takie info