Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agash

Dbajcie o szyje!!!

Polecane posty

Gość Agash

Widzialam wczoraj w TV babke, buzka zadbana, prawie bez zmarszczek, ladny makijaz, kobieta z twarzy wygladala na 40 lat, ale jej szyja poprostu masakra, jak u 60 letniej babci, pomarszczona, obwisla skora. Co z tego, ze twarz zadbana jak po szyji od razu widac wiek. Sama czasem lapie sie na tym, ze przy codziennej pielgnacji twarzy zapominam o jej nakremowaniu. A jak to u was wyglada?

Gość zawsze kremuję szyję
ale powiem wam, że chyba jendak promienie słoneczne przynoszą największą szkodę naszej skórze opowiem Wam historię mojej mamy: ma 50 lat, od małego chorowała na nerki, miała kilka operacji itp. nie wiem co to był za zabieg, ale na szyi ma sporą pionową bliznę i z tego powodu zawsze nosiła albo golfy albo coś co zasłoniłoby jej tę bliznę ostatnio przyjrzałam się tej jej szyi i co? szok! wygląda na idealnie gładką i zadbaną! skóra na szyi wygląda o stokroć lepiej niż na twarzy:) dla mnie to było duże zaskoczenie i dowód na to, że to właśnie promienie słoneczne najbardziej szkodzą, a nie brak kremów itp.

Gość Internet to moj swiat
Dokladnie Ja nie wychodze z domu praktycznie w ogole i wygladam na 13 lat a mam 28 choruje ciezko, nie moge przebywac na sloncu

Gość ale przecież
Szyja się nie opala, chyba, że się położy plackiem na ziemi

Gość zawsze kremuję szyję
tu nie chodzi o to czy się opala czy nie, a o to, że przez wiele lat była nieświadomie chroniona przed promieniami słonecznymi i teraz wygląda jak wygląda, a wygląda świetnie

Gość do Internet to moj swiat

co Ci dolega,jak można wiedziec?:-o

Gość ja nie dbam

Gość Internet to mój świat
mam ostra alergie sloneczna, od dziecka w leczeniu jestem nie moge przebywac na sloncu dostaje pecherzy, dusze sie itd

wspolczuję Ci:-( Trzymaj sie i duuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka życzę:-) 🌻 🖐️