Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednetojakies

Jak się przełamać i iśc do faceta-ginekologa?

Polecane posty

Gość wrednetojakies

Hej dziewczyny. Zawsze chodizłam do kobiety, ale moja pani doktor ostatnio poleciała sobie w kulki i musiałam zapisać się do faceta. Wiem, że to normalny lekarz, ale mam jakieś opory. grrrrr.

Gość nie musiałaś
lekarzy ginekologów jest całe multum, więc przymusu nie ma :-) A skoro juz wybrałaś, to idź i nie marudź

Gość wrednetojakies
hehe u mnie w miasteczku jest tylko kobieta i facet :) takze wyjscia nie mam. pojde pojde, ale przeraza mnie to. hehe

Gość telekee
a ja zawsze chodzę do faceta i pewnie by mi było głupio isć do kobiety.

Gość wrednetojakies
dlaczego? :)

Gość hero
Hej! Ja tez tak mialam, że przez lata chodzilam tylko do kobiety i bylo mi z tym dobrze. Sytuacja sie zmienila gdy musialam isc na operacje torbieli na oddzial ginekologiczny i tam byli prawie sami lekarze mezczyzni! Tylu mnie przebadalo, ze raz na zawsze pozbylam sie wstydu;)

Gość telekee
bo może by mnie porównywała ze soba, albo gdybym powiedziała ze cos boli to by mi dała w jakis sposób do zrozumienia ze przesadzam.

Gość większość facetów
ginekologów bardziej delikatnie badają niz kobiety. Niestety raz zdarzył mi sie stary piernik w przychodni rejonowej, który był jak rzexnik jakiś. Nigdy więcej do niego nie poszłam. Obecny facet (prywatny) jest bardzo delikatny i na dokładkę diabelsko przystojny...

Gość pszczolka z listopada
ja chodze do faceta i jest naprawde super facet mozna powiedziec ze zna mnie od zawsze przyjol mnie na swiat zreszta facet jest delikatniejszy i nie wypali z tekstem ze on wie jaki to bol podczas miesiaczki czy jakiegos badania

Gość wrednetojakies
:) może i macie rację, że facet jest bardziej dokładny etc. ale narazie nie wyobrazam 'rozłozyc' sie przed nim :D

Gość a jak idziesz do internisty
to też sie zastanawiasz czy przed kimś obcym zdejmujesz bluzke i stanik w takim tempie? Dlaczego wstydzisz się dołu a góry nie? W sumie to też tylko "część ciała" tylko gdzie indziej umiejscowiona :-)

Gość jijeijd
A ja nigdy nie byłam u kobiety i nie wiem czym potrafiłąbym

Gość a jak idziesz do internisty
to ja współczuję twojemu facetowi. Bo to w końcu też obcy człowiek i nie kobieta :-)

Gość ja wole
ja wole isc do faceta i nie mam oporow, pod warunkiem, ze nie jest za mlody. mam takie odczucie, ze starszy to nie jedno widzial i ja go tez nie zdziwie

Gość facet tez lekarz
eh ja tam nigdy u kobiety nie bylam!:D nie no znaczy byc bylam...po recepte kobieta przyszla na zastepstwo ale badał mnie zawsze facet wiec porownania nie mam ,ale bac i wstydzic sie nie boje i nie wstydze,chociaz grzybice swojego czasu miaałam:P

Gość kobieta starsza już
Lekarz to lekarz i kobiet do badania ma co pół godizny inna więc wydaje mi sie, że każda pacjentka to po prostu nastepny przypadek. A tak dla rozrywki: wiesz co mówi ginekolog po wyjściu z pracy??? .... nareszcie twarze.... :) :)