Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lausiak

książka telefoniczna numerów komórkowych

Polecane posty

Gość lausiak

czy istnieje taka online? proszę, odpowiedzcie szybko, bo wydzwaniają do mnie jakieś dziwne numery i muszę się dowiedzieć kto to

Gość i jeszcze raz
gupia jestes ;/ oczywiscie, ze takie cos nie istnieje.

Gość lausiak
etna - dziękuję :) Co do drugiej wypowiedzi - gdybym była głupia to bym nie pytała

Najlepiej oddzwonic na ten numer i dowiedziec sie kto to. W jakis ekstremalnych sytuacjach mozesz isc do operatora, ale to chyba tylko z policja, no chyba, ze numer jest z telefonu na karte.

Gość najlepiej nie oddzwaniac
nigdy nie wiesz ile bedziesz stratny po takim polaczeniu :O

policja nic nie moze - udostepnianie danych o abonencie jest TYLKO na wniosek prokuratora :)

każda telefonia komórkowa ma swoją książkę telefoniczną

Gość gość
bardzo sliczna.

Gość moje3grosze
Nie oddzwaniaj! Często to naciągacze z numerami płatnymi 90zł/min czy więcej. Wpisz numer w google - zwyczajnie, w cudzysłowie [żeby wyszukać dokładnie te] i z myślnikami. Jeśli numer jest podejrzany, pewnie wyskoczy wynik typu "męczą mnie operatorzy telefonii". Ale nawet jeśli nic nie wyskoczy - i tak nie oddzwaniaj. Jeśli to coś ważnego, zadzwonią jeszcze raz.

Gość gość
Wpisz nr w Google mize ci sie jakiś watek wyświetli na ten temat,ja mieszkam w uk i wiecznie wydzwaniają jakieś dziwne numery a jak wpisuje w Google to np.jedt watek o tym numerze ze to telemarketerzy,żeby nie oddzwaniac to duże koszty itd.

Gość gość
wpisz nr w google sa takie strony jak kto dzwonil wiekszosc numerow jest

Gość gość
można również wpisując w google- jak zablokować nr..... i wtedy otrzymasz odpowiedź - w ten sposob można zablokować niechciane nr tel. na stałe. Jeśli jesteś w plusie to na nr 8000 wyślij sms-a wpisując lista - w odpowiedzi dowiesz się czy taką listę masz zablokowaną czy nie,może lista twoja jest aktywna i stąd te tel.Te tel. można unicestwić, np pisząc meila do firmy dlatego wykonaj ten pierwszy ruch wpisując w google j/w. powodzenia.

Gość gość
w celu zablokowania telefonów jakiś tam istnieje stronka,z której warto skorzystać : http://usundane.pl/sms-7223.html wystarczy wykonać wszystkie polecenia poświęcić 3 zł i już będzie spokój z nieznanymi dzwoniącymi nr. pozdrawiam.

Gość gość
Jest biuro numerów znajdziesz tam info jeśli to jest firma bądż os prywatna która wyraziła zgodę na zamieszczenie swoich danych. 118 913 Ogólnokrajowe Biuro Numerów Jeśli dzwonią nr które są dłuższe niż polskie 9 to nie odzwaniaj mogę to być nr zagraniczne kierunkowe z terenu Afryki jak oddzwonisz nabijesz sobie achunek

Gość gość
hahaha oddzwonić? Co za idiota ci to radzi. Ostatnio zadzwonił do mnie telefon z Czadu, myślisz że powinienem oddzwonić ?

Gość gość
Kurcze ! Do mnie też jakiś czas temu dzwonił jakiś numer i jak sprawdzałam w internecie, co to za numer, to też się okazało, że to był numer z Czadu !

Gość gość
del

Gość GośkaM
Na stronie czyjnumertelefonu pl sobie sprawdz kto do ciebie dzwonił!

Gość gość
Wydaje mi się, że na żadnej informacji nie dowiesz się , kto do ciebie dzwonił. Zazwyczaj można się dowiedzieć jaki ma numer abonent do którego chcesz się dodzwonić( o ile nie ma zastrzeżonego numeru), a jak ty podajesz im numer, to ci nie powiedzą kto to.

Gość gość
Niektórzy odruchowo odbieraja na przykład robiąc kupę a potem jak oddzwonia nabija sobie rachunek.