Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi

mam nerwice błagam przeczytajcie i

Polecane posty

Gość pomóżcie mi

od 12 lat borykam się z tym poblemem a dopiero niedawno uzmysowiłam sobie że to nerwica i skąd prawdopodonie sie u mnie wzięła ,ale nie wiem gdie sie udać d czego zacząć..w krytycznych sytuacjach dla mnie a dla innych zwkłych codzinych ała się trzęsę serce mi mało nie wyskoczy,oję się nowych ludzi,unikam ich,ręcę trzęsą mi się od zawsz tzn z 10 lat...utrudnia to moję życie ,nie pracuję,skończyłam jedynie l.o,stale wywijam się od spotkan towarzysich,rodzinnych imprez itd..ludzie pewnie myślą ze ich lekceważe ..przecież się nie przyznam,że mam lęki,że ktoś zobaczy jak się trzęsę proszę pomócie mi....

Gość iwonuś
tez to mam od 98 roku. idź do psychiatry, ja odkąd dostałam leki żyje nowym życiem. Nie męcz się i nie ruinuj sobie życia. Naprawde nie warto.

Gość kochaniutka kobietko
biegnij czym predzej do lekarza:) nerwice trzeba leczyć.

Gość kskskks
mnie sie też rece trzęsa jak się zdenerwuje, ale to chyba jeszcze nie nerwica.

Gość pomóżcie mi
iwonuś a jakie bierzesz leki i jak one ci pmogły czy usunęłyte niemiłe fizyczne objawy ?

Gość delbario
od 8 lat cierpię na nerwicę lękową, chociaż wykryto ją dopiero jakieś 5 lat temu, odbyłam terapię grupową, teraz miałam już 5 terapi indywidualnych i nic zero uzdrowienia, brałam asertin, asentre, hydiphen, a teraz lekarz przepisał mi seroxat 20mg, ale moje lęki teraz nasiliły się tak bardzo żed nawet boję się zacząć zażywać te tabletki, od 7 lat nie wychodze sama z domu, cały czas ktoś musi ze mną wychodzić, mam 6 letniego synka i nawet zaprowadzić go nie moge sama do szkoły, nie mogę iść z nim na spacer, poprostu niczego już chyba sama nie mogę teraqz znowu wrócił jeszcze lęk przed zostaniem samą w domu, kiedy dopada mnie lęk trzęsę się w sobie , słabo mi ,mam mdłości, ostatnio nawet ręce zaczęły mi się trząść, boję się że zaraz umrę, a od niedawna jeszcze doszły mi głupie myśli, boje sie że bede chciała się zabić że odbije mi do tego stopnia że wyskoczę z okna albo powieszę się lekarz mówi że to są myśli natrętne ale ja czuje taką siłe która pcha mnie w tym kierunku, pomóżcie czy ktoś z was odczuwa podobne myśli , boję się już nawet samej siebie to obrzydza mi życie .....ta agorafobia jest dobijająca

Gość Gosia1199

Gość mettiska
Ja też bardzo długi czas na to chorowałam,wiem przez co przechodzicie,u mnie mozna juz powiedzieć że objawy całkowicie ustąpiły.A zawdzięczam to niesamowitej kobiecie na którą natknęłam sie przez przypadek ,pomogła mi przez to wszystko przejść i co najwazniejsze wyjsc z tego> Jest to niesamowicie ciepła kobieta ,naprawdę mozna zwierzyć jej się ze wszystkiego a co najważniejsze jej metody naprawdę dzialają.Więc gorąco polecam kontakt z nią Podaję linka do jej stronki:http://www.otostrona.pl/razempokonamynerwic/ index.php