Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukelele

Facet do zdobycia.

Polecane posty

Gość ukelele

Co myslicie kobiety o facetach których trzeba zdobywac..? sa niesmiali, boja sie wyjsc z inicjatywa, jesłi juz to robia to bez zdecydowania, widac że sa zainteresowani ale coś ich hamuje...? ja mam takiego na oku, jest ciągle blisko mnie ale brak mu przebojowosci, otwartości, jest super gościem, ale już nie wiem jak go zachęcic.... ufff.....

Gość ukelele
hm... o wiersze sam prosi, memeja jedna.. raz mnie zaprosił do kina a musialam odmówic bo naprawde mi nie pasowało to już zaproszenia nie ponowił.... gada cos trzy po trzy , że mnie lubi, potem szybko zmienia temat.. normalnie krzyz pański z tym facetem.....

Gość heheehehehh
mam takiego samego----->odpuszczam go sobie bo zdobywać nie bede

Gość ukelele
ale on jest naprawdę fajny.. szkoda mi odpuścić, ale mnie troche denerwuje już.....

Gość heheehehehh
mój też fajny ale co mi po nim skoro nie wiem co myśli

Gość ukelele
no to weźmy coś zróbmy....

Gość heheehehehh
widzisz nie należę do osób które sie narzucają a odwzajemniać też nie mam czego

Gość ukelele
ja się boje że mi go ktos sprzątnie sprzed nosa.....! a on taki fajny, super, matko, no!

Gość heheehehehh
jeśli masz odwage i widzisz że on cos do Ciebie czuje to zdobywaj, a jeśli o mnie chodzi--->to nie dla mnie takie zdobywanie źle bym sie z tym czula,taka poniżona,zależy to pewnie od charakteru...zresztą ja nie potrafie

Gość ukelele
nic takiego nie robię po prostu jestem z nim w stałym kontakcie i tego akurat nie popuszczę... Ale chcialabym go już pocałowac. a tu sie nic na to nie zanosi bo ja tego pierwsza nie zrobię.....

Gość heheehehehh
sprowokuj sytuacje np.niby przepadkiem zbliż swoją twarz do jego no wiesz jakaś taka sytuacja i sama nie caluj poczekaj aż on to zrobi, myśle że jak bedzie tak blisko ust to nawet niesmiały sie nie oprze

Gość ukelele
niech on mnie najpierw chociaz za reke weźmie! gapa jedna!

Gość qwertyuip
ile ty masz lat?!

Gość ...nie mam
Wcale nie musicie zdobywać. Wystarczy jakiś jednoznaczny sygnał z waszej strony.

Gość heheehehehh
sygnał z naszej strony? Jeśli dziewczyna utrzymuje kontakt to chyba jest już sygnał!!!

Jeśli dziewczyna utrzymuje kontakt to chyba jest już sygnał!!! własnie!!:) jesli martwi sie ustkami.. która sie tak martwiła ze mu pekają? no własnie

Gość nesquik
jezuuuu. mam takiego samego! ale moj gratis jest uposledzony i nie wiem czy te ladne rzeczy to on mowi tylko mnie czy innym laseczkom, na ktore sie natyka tez. i nie wiem jak mu okazac zainteresowanie. sa tacy kolesie co jakse ich nie wezmiesz, to ich nie masz. ja mysle, ze w koncu tzreba takiego jasno gdzies zaprosic. nawet moze byc po przyjacielsku, cyz cos.

Gość nesquik
ukulele, a co konkretnie cie z nim laczy? jakie stosunki? kiedy go widzisz? kurdee... mam masakryczne wrazenie ze to chodzi o tego samego! skad jestes?

Gość to nie faceci
to zwyczajne doopy!!!!

Gość przeciętny facet
sygnał z naszej strony? Jeśli dziewczyna utrzymuje kontakt to chyba jest już sygnał!!! Jesteście tak tępe czy udajecie ? To żaden sygnał! Równie dobrze może to być poprostu koleżeństwo...ja mam pełno koleżanek i jakbym miał tak odczytywać to ...:D Skoro zaprosił do kina, to teraz ty to możesz zrobić....chyba ci korona z głowy nie spadnie nie ??

Gość aris
pewnie ze walcz o niego skoro ci sie podoba to sie latwo nie poddawaji ciesz ze tak na niego dzialas.czlowiek przy tobie tRACI GLOWE.a jak juz bedziecie razem to sobie go zmienisz z niesmialka na pewnego siebie goscia

Gość aris
pewnie ze walcz o niego skoro ci sie podoba to sie latwo nie poddawaji ciesz ze tak na niego dzialas.czlowiek przy tobie tRACI GLOWE.a jak juz bedziecie razem to sobie go zmienisz z niesmialka na pewnego siebie goscia